Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC VE1 - Nemelaer VE1
 

 

Tegenstander ODC VE1 met doelpuntengarantie

Zaterdag 29 april speelden de veteranen van ODC tegen de lotgenoten uit Haaren. Het woord lotgenoten heeft een ietwat negatieve klank en voor Nemelaer geldt dat zeker. Dit is, was en blijft met voorsprong de zwakste tegenstander waarmee de ODC-veteranen zo nu en dan de degens kruisen. Het werd dus een hele eenvoudige overwinning. Het spannendste was misschien nog wel of de dubbele cijfers gehaald konden worden.

Om het verslag kort en bondig te houden verklap ik alvast de eindstand. Het werd gewoon een 7-0. Dat had dus ook hoger kunnen uitvallen, maar ook als ik niet meedoe worden er gelukkig kansen gemist. Fitbit baalde na afloop zelfs een beetje over zijn gemiste kansjes. Maar wie maalt daarom? Ik was eigenlijk een minuut te laat vanwege huishoudelijke klusverplichtingen. Onderweg fantaseerde ik al over een ultra vroeg doelpunt en dat ik die dus gemist zou hebben. In mijn fantasie zou Fitbit geniaal gescoord hebben, hetgeen heel goed mogelijk is want Frans weet echt niet wat hij doet als hij op het veld staat. Dit is overigens een eigenschap die voor een aanvaller als een prettige bijkomstigheid beschouwd kan worden. Maar tot mijn opluchting of verbazing stonden er 4 nullen op het bord toen ik mijn fiets parkeerde op een vlakte stoeptegels. Die vlakte werd ooit fietsenstalling genoemd.

Nog voordat ik als razende reporter goed en wel op de bank zat tikte Fitbit de 1-0 binnen. Niet mooi, wel effectief. Nemelaer was toeschouwer bij al dit geweld, een rol die zij gedurende de rest van de wedstrijd hardnekkig bleven uitoefenen.

De 2-0 kwam tot stand omdat Pieter op doel schoot en de bal via een boog op het achterhoofd van de attente Bennie Verberk terecht kwam. Praxis maakte via een zaalvoetbaldoelpunt de 3-0, na een mooie combinatie met de onzelfzuchtige Bennie Verberk. Hulde en applaus, ook van Nemelaer die genoten van al wat er te zien was.......

Diezelfde Bennie had ook nog een prachtig schot in petto, na een kaats van Roger van Gennip. De bal spatte op de buitenkant paal. Misschien zijn hier trouwens foto's van te zien op MooiBoxtel.nl of Boxteldigitaal, want de broer van Bennie zat langs de lijn met zijn onafscheidelijke telelens.

Tijdens de rust is er blijkbaar besloten om Fitbit te wisselen ten faveure van Appie Happie. Appie had de 1e helft gevlagd en viel hierbij niet door de mand. Ook was het Appie opgevallen dat de tegenstand van Nemelaer wel heel erg pover was en dat hij tegen dit soort tegenstanders, ook qua leeftijd trouwens, wel eens niet onverdienstelijk uit de verf zou kunnen komen. Aan zelfvertrouwen in ieder geval geen gebrek.

De wissel kwam tot stand en Frans nam de vlag ter hand. In de 2e helft ging ODC vrolijk verder met scoren. De Praxis had vandaag een hattrick in de aanbieding. Hij scoorde dus nog 2x en ook Pieter Schoenmakers schoot 2x raak. Zo was de eindstand op 7-0 bepaald.

Nemelaer kreeg gedurende de gehele wedstrijd letterlijk één kansje. Bruce maakte zijn doel klein en ging al liggen terwijl het schot nog moest komen. Een leek zou denken dat Bruce een foutje maakte, maar ik denk dat de perfectionist Bruce wist waar de bal sowieso zou komen en dat hij daarom daar al vast ging liggen. En jawel, recht in zijn handen. Klemvast!

Maar het bijna-hoogtepunt van deze wedstrijd was de doelpoging van Appie. Met rechts krulde hij de bal voorbij de 2e paal. We blijven wachten op zijn eerste doelpunt bij de veteranen, maar we houden een rotsvast vertrouwen dat het ooit gaat lukken. Appie, wel graag in het vijandelijke doel, want Bruce houdt graag de nul.

Auteur : Mari
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


29-04-2017
 
 
ODC VE1 - Nemelaer VE1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)