Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC Ducky Day
 

 

Voor de tiende keer Ducky Day bij ODC

Zaterdag 23 juni was het weer de seizoensafsluiting voor de jeugd van ODC. In de ochtend waren eerst de mini’s en de F – jes aan de beurt, op het zijterrein van sportpark Molenwijk. Zij mochten wedstrijdjes voetballen afgewisseld met de spelletjes die in alle vroegte zijn opgezet door de organisatie. De buikschuifbaan en het tobbendansen waren daarbij toch echt wel de favoriet. Al was het een beetje fris, alle kinderen genoten van de waterspelletjes. De F- jes mochten ook echte penaltys nemen. Keeper Merijn Verhoeven had er een hele kluif aan! De winnaar van de F- jes Jip Roosen mocht ’s middags komen strijden om de grote penaltybokaal. Het was een spannende strijd waar uiteindelijk maar èèn de winnaar kon zijn. Gelukkig had bij de bingo, iedereen prijs!

Ondertussen maakte Ducky zijn opwachting bij de Kidsclub van ODC. Hun laatste training werd gespeeld op het hoofdveld. Ducky mocht een paar penaltys nemen en samen met de kinderen die het leuk vonden, werd een groepsfoto gemaakt met Ducky als stralend middelpunt.

Bij de prijsuitreiking werd Ducky verblijd met twee cadeautjes. De speakers Vincent Kuijten en Mark v.d. Steen vroegen zich af wat het nou was, wat Ducky kreeg? Gelukkig konden de kinderen hen helpen. De opblaascijfers 1 en 0, is natuurlijk de 10 van Ducky! En toen de speakers aan de twee kinderen vroeg hoe oud ze waren, waren ze allebei 5 jaar. Samen 10 dus, het kon geen toeval zijn!

Nadat de jongste jeugd afscheid had genomen van Ducky en richting huis ging, liep de eerste E- en D- jeugd al binnen. Hun programma startte om 13.00u. Ook zij mochten de spelletjes doen met hun eigen team, en speelden een voetbaltoernooitje met de gemixte teams. Ook hier werd fanatiek gevoetbald. Bij de spelletjes vielen de nieuwkomers; het zwembad met de evenwichtsbalk en het slalom spel Smartgoals erg in de smaak. Ook hier deden, ondanks dat het wat frisjes bleef, alle kinderen  actief mee aan de waterspellen. Naarmate de middag vorderde, brak gelukkig de zon door. De grote finale om de penaltybokaal werd dan ook druk bezocht. De spanning was groot voor de 3 winnaars. Voor de F- jes nam Jip Roosen dus deel, voor de E-tjes was het Gino Geerts en voor de D- jes Willem Mosink. Uiteindelijk ging Jip er met de grote wisselbeker vandoor. Hij schoot de ballen links en rechts de goal in. De keepers Merijn Verhoeven en Robbie Roelofs moesten flink aan de bak. Ducky maakte zijn opwachting om alle prijzen uit te reiken. En dat deed hij natuurlijk vol trots!

De organisatie kan terug kijken op een geslaagde Ducky Day. Zij willen iedereen die heeft meegewerkt als vrijwilliger of  als sponsor enorm bedanken. Zonder al deze hulp is Ducky Day natuurlijk niet mogelijk. Bedankt en hopelijk tot volgend jaar!

Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


23-06-2018
 
 
ODC Ducky Day 2018
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)