Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC G1 - Sarto G1
 

 

ODC G1 blijft koppositie handhaven door winst op Sarto G1

Zaterdag 28 oktober moest ODC het opnemen tegen Sarto uit Tilburg. De vraag was of ODC wederom zo een mooie partij op de mat zou kunnen leggen als de laatste partij tegen Bavel, 2 weken geleden.
Met een kwartier vertraging floot de scheids voor het beginsignaal.

Beide teams gingen fanatiek van start en de doelkansen kwamen over en weer. Het eerste kansje was voor Sarto, in een duel liet Pedro zich een beetje verrassen en werd de verkeerde kant opgestuurd door de spits van Sarto, die zijn schot op de paal zag belanden met Francis in een kansloze positie. Even hierna was het de jarige Dennis die de bal rakelings over de lat kopte. Sarto kreeg in deze periode ook nog de nodige kansen, maar het leverde geen doelpunt op. Tot nu toe dus geen achterstand waaruit ODC zich bijna wekelijks moet herstellen. Nee, integendeel het was ODC die via een terugkerend schot op de doelpaal, Dion zag scoren 1-0. ODC begon in deze fase het mooie aantrekkelijke combinatie voetbal weer te demonstreren en ondanks dat Sarto niet kansloos was en diverse duels tot op het randje van het toelaatbare inging was het ODC die met Ron een geplaatste voorzet  het hoofd bereikte van Dion die deze  met een fraaie kopbal afrondde. 2-0 . Ja, het was een actie waar nog lang over nagepraat zal worden, zogezegd een goal uit het boekje. SARTO gooide het tempo iets omhoog en wilde op deze manier de aansluittreffer te scoren, het leverde wat kansen op en uit een mooi genomen corner wist hun spits al koppend Francis de verkeerde kan op te sturen , 1-2. Hierna werd Sarto wat brutaler, namen wat meer risico en al counterend wisten de stand op 2-2 te brengen. ODC hernam zich knap en zag een doelpunt afgekeurd worden, wegens door de scheids vermeende ( terechte ?) met de hand gespeelde bal. Oftewel gewoon handsbal. En het was Wesley die van achteruit met een lange solo richting het doel ging van Sarto en met een hard schot de derde treffer op het scorebord zette. Met deze stand gingen beide teams een korte rust houden.

Na de rust was het een gelijkwaardige partij met aan beide kanten doelrijpe kansen. Toch was het ODC die het betere voetbal liet zien en er lustig op los combineerde, ondanks dat de tegenstander soms wat te fanatiek ingreep in hun duels. En het was een fraaie actie van Sven die vanaf rechts de bal panklaar legde voor Dion die dit dan ook prachtig afrondde met de vierde treffer 4-2. Ondanks dat uw verslaggever zijn aandacht moest verdelen tussen G1 en G2 zat hij toch te genieten van de prachtige  acties , zoals de inzet van Randy die met zijn passeerbewegingen de achterhoede van SARTO op het verkeerde been zetten met een mooie trap afrondde en de doelman deze bal niet onder controle kreeg.5-2. Ook nog vermeldenswaardig was de laatste aanval van ODC waaruit Dennis W. met een beheerste schuiver de doelman verraste, 6-2. 

Auteur Frans van de Wiel
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


28-10-2017
 
 
ODC G1 - Sarto G1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)