Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC G2 - Sarto G3
 

 

Spannende partij met veel doelpunten ODC G2 - Sarto G3

Zaterdag 17 februari speelde ODC G2 hun wedstrijd tegen Sarto G3 , uit Tilburg. Dit was hun eerste treffen in de voorjaar competitie. De vorige partij was de uitslag 4-4. Na een gedegen warming up gingen beide teams voortvarend van start. Beide teams kregen in een mooi op en neer gaande strijd allebei goede kansen om de score te openen. En het was ODC die een voorsprong nam via een prachtige pass van Aniek die Dorus omzette tot een 1-0 voorsprong. Even later was het weer Dorus die ditmaal uit een toegespeelde bal van Niels de 2-0 aantekende. Na deze stand was het Sarto die zich goed herstelde en via zeer aanvallend spel de ODC defensie continu onder druk zetten. Waren het nog de reddingen van de doelman Paul en het goed verdedigen van Gabriel en zijn achterhoede waarmee ODC de nul kon houden. Kwam in de 15 de minuut toch het moment dat Sarto tweemaal toesloeg en de stand op 2-2 zette. Ondanks dat ODC wat tegenstand bood , via een schot van Dorus dat keihard over de lat ging was het toch Sarto die een voorsprong wist te nemen 2-3. In deze periode ging het spel op en neer . En omdat ODC wat meer risico begon te nemen was het Dorus die uit een lange solo de 3-3 scoorde. ODC gooide toen alles op de aanval en lieten het middenveld met Gilles en Douwe met hun aanvalsdrift hun verdedigende taken liggen waarvan Sarto wist profiteren met 2 doelpunten 3-5. Gelukkig kon Aniek net voor het rustsignaal via de back van Sarto de ruststand op 4-5 zetten.

Na de rust hetzelfde spelbeeld  met kansen over en weer. Sarto laatste man zette een prachtige solo van achteruit in en wist diverse ODC ers op het verkeerde been te zetten en ook de doelman te passeren 4-6. Op dit moment was ODC even de weg kwijt. Maar kwam toch terug in de wedstrijd door hun harde werken als collectief en via een geplaatste ingooi kwam de bal Dorus, die een tikje gaf aan Erwin die de bal keurig tegen het net plaatste 5-6. ODC begon weer het nodige vertrouwen te krijgen en Sarto moest meermalen fysiek hard ingrijpen om de spitsen van ODC het scoren te beletten. En uit een slim genomen vrije trap wist Aniek de vrijstaande Dorus te lanceren en die rondde keurig af 6-6. ODC kwam uit zijn schulp en creĆ«erde diverse kansen o.a. uit een geslaagde combinatie vanaf achter uit via Annemarie , die de bal bezorgde bij Aniek die met een passeerbeweging de bal doorspeelde naar Niels die Dorus de kans gaf om ODC op voorsprong te zetten 6-7. Met nog enkele minuten te spelen bleef ODC via hard werken met de hele ploeg en het tempo hoog te houden in dit spannende duel nog eenmaal te scoren met een afgeronde actie van Dorus 6-8. Onder luid applaus van het publiek verlieten de moe gestreden spelers de arena en de eerste 3 punten waren binnen.

Auteur Frans van de Wiel
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


17-02-2018
 
 
ODC G2 - Sarto G3
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)