Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Dommelen 1 - ODC 1
 

 

Matig ODC is uitgebekerd door verlies tegen Dommelen

Een met weinig overtuiging spelend ODC heeft zich niet kunnen plaatsen voor de volgende ronde van het bekertoernooi. Uit tegen RKVV Dommelen kregen de tricolores een 3 - 0 nederlaag om de oren waarbij de Boxtelse ploeg vooral op inzet en scherpte werd afgetroefd. Er is nog wel werk aan de winkel met het oog op de competitie die volgende week van start gaat.

ODC had plaatsing voor de volgende bekerronde nog helemaal in eigen hand. Uit bij RKVV Dommelen moest er gewonnen worden. Bij alle andere resultaten zou de thuisploeg door zijn. Dommelen is net als ODC derdeklasser maar dan in de regio Eindhoven. De ploeg beschikt over een jeugdige en talentvolle groep die ook nog eens bereid is om voor elke meter te knokken. ODC speelde vanaf het begin gemakzuchtig en maakte het zichzelf daardoor er moeilijk. In de achtste minuut moest keeper Jordy van der Zande redding brengen bij een inzet van Mathijs de Bie, de gevaarlijkste aanvaller van de thuisploeg. Drie minuten later wist Dommelen geklungel in de Boxtelse defensie niet af te straffen en kon Frank Kuppens op het laatste moment nog redding brengen. De openingstreffer kon niet uitblijven en viel dan ook in de 17e minuut. Stef Willems vond het net na een aanval over rechts en weer zag de ODC-verdediging er niet goed uit: 1 – 0. ODC kon daar aanvallend weinig tegenover stellen. Door slordige passes, slechte balaannames en te ver doorgevoerde individuele acties was men de bal steeds weer snel kwijt. Pas na een half uur was er een klein kansje. Lex van de Biggelaar bracht de bal vanaf rechts voor het doel waarna Bart Dammers hoog over schoot.

Na de pauze lieten de gastheren zich iets meer inzakken en probeerde ODC om van achteruit aanvallen op te zetten. Het leverde weinig op. Dommelen bleef in de omschakeling de gevaarlijkste ploeg. In de 65e minuut kregen de tricolores de deksel op de neus. Er werd opnieuw niet scherp genoeg verdedigd en dit keer was het De Bie die profiteerde en de 2 - 0 op het scorebord zette. In de laatste fase van het duel perste ODC er nog een slotoffensief uit maar ook dat leverde niks op. Integendeel, Dommelen maakte gretig gebruik van de geboden ruimte en in de 88e minuut maakte Anwar Janssen er 3 - 0 van. Dommelen heeft zich zodoende geplaatst voor de volgende ronde van het bekertoernooi. ODC ligt er uit en kan zich volledig op de competitie richten die volgende week zondag 24 september begint. De tricolores gaan dan in Schijndel op bezoek bij Avanti '31. Er is de komende week nog wel wat werk aan de winkel om de groep op scherp te krijgen.

Auteur :Sjef Engelbart
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


17-09-2017
 
 
Dommelen 1 - ODC 1melen 1 - ODC 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)