Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC 1 - Vlijmense Boys 1
 

 

ODC wint voor de 4e keer op rij

ODC heeft het zondag 22 oktober opnieuw goed gedaan. De tricolores wonnen op eigen terrein eenvoudig met 3 - 0 van Vlijmense Boys. Sjoerd van Lokven scoorde voor de pauze twee keer waarna Willem van de Kerkhof na rust voor de derde Boxtelse treffer zorgde. Door de zege staat ODC nog steeds gedeeld derde met één punt achterstand op de beide koplopers Avanti en Real Lunet.

Vlijmense Boys bleek voor ODC vorig seizoen een lastige tegenstander te zijn. De tricolores verloren de thuiswedstrijd toen met 0 - 3 terwijl men uit in Vlijmen tegen tien man niet verder kwam dan een 2 – 2 gelijkspel. Het team van trainer Goeran van den Heuvel was dus gewaarschuwd. Door vanaf het begin druk op de bal te zetten, moest voorkomen worden dat de gasten in hun spel zouden komen. Dat plan kwam aardig uit de verf. De eerste kans was voor ODC. Paul Smulders zette vanaf links goed voor maar Remco Schellekens kreeg de bal verkeerd op het hoofd waarna de kans verkeken was. Vlak daarna kreeg Vlijmense Boys aan de andere kant een nog grotere kans. Youri Ruijken knalde de bal van dichtbij hard in maar doelman Jordy van der Zande was op zijn post en bracht redding. In de 13e minuut viel de eerste Boxtelse treffer. Sjoerd van Lokven werd door Schellekens de diepte in gestuurd. In eerste instantie kon doelman Richard van den Hurk de inzet nog keren maar in tweede instantie was hij kansloos toen Van Lokven vanuit de rebound de bal binnenkopte: 1 - 0. V

lak daarna had de score verdubbeld kunnen worden. De sterk spelende Sjoerd van Lokven zette vanaf links goed voor maar Schellekens kopte de bal opnieuw over het Vlijmense doel. Vervolgens bleef ODC de bovenliggende partij en was het vooral eenrichtingsverkeer richting het doel van keeper Van den Hurk. Na een half uur spelen leidde dat tot de tweede ODC-treffer. Lex van de Biggelaar stuurde Sjoerd van Lokven weg die eerst zijn man uitkapte en daarna de bal knap in de kruising schoot: 2 - 0. Tien minuten later had het 3 - 0 kunnen staan na wederom een mooie aanval. Just van Wijk speelde Bart Dammers aan die zijn schot gekeerd zag worden door Van den Hurk waarna hij de terugkomende bal over het doel schoot.

In de eerste fase van het tweede bedrijf gebeurde er weinig. ODC hoefde niet zo nodig meer en Vlijmense Boys kon geen vuist maken al hadden de Boxtelse verdedigers het soms lastig met Peti Lutgens, de 36-jarige balvaste spits van de gasten. Pas na 20 minuten in de tweede helft pakte ODC de draad weer op. Het leidde tot een afgekeurd doelpunt van Schellekens en een goede kans voor Dammers nadat hij zichzelf knap had vrijgespeeld. Uiteindelijk werd het toch nog 3 - 0. Na een corner van Dammers torende Willem van Kerkhof boven alles en iedereen uit om de bal daarna in het Vlijmense doel te knikken. Het bleef uiteindelijk bij 3 – 0 maar er hadden nog meer treffers kunnen vallen als de tricolores in de slotfase wat minder slordig in de afronding waren geweest.
De beide koplopers Real Lunet en Avanti'31 wonnen ook allebei hun wedstrijd waardoor ODC (samen met Zwaluw VFC) op de derde plaats staat met één punt achterstand op deze twee ploegen.

Volgende week zondag 29 oktober gaan de tricolores in Den Bosch op bezoek bij Wilhelmina. De wedstrijd begint zoals altijd om half drie.

Auteur :Sjef Engelbart
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


22-10-2017
 
 
ODC 1 - Vlijmense Boys 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)