Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

vv Una 1 - ODC 1
 

 

UNA maatje te groot voor ODC 

ODC startte het nieuwe kalenderjaar in Veldhoven met een oefenduel tegen UNA, de koploper in de 3e divisie zondag. Bij deze club zwaait oud ODC-trainer Jeroen van Bezouwen de scepter en is toekomstig ODC-coach Carlo Vorstenbosch zijn assistent.

De tricolores hadden weinig in te brengen tegen een tegenstander die vier niveaus hoger speelt. Voor de pauze scoorde de thuisploeg drie keer waarvan één keer uit een strafschop. Maar ook ODC kreeg kansen via Dirk van der Struijk (kopbal op de lat) en Sjoerd van Lokven. In de tweede helft vielen er geen treffers meer en bleef het bij 3 - 0 voor UNA. De komende week staan ODC nog twee oefenduels te wachten. Donderdagavond 11 januari wordt er in Eindhoven tegen DBS gespeeld en zaterdagmiddag 13 januari gaan de tricolores in Best op bezoek bij Wilhelmina Boys.


Auteur :Sjef Engelbart
Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


07-01-2018
 
 
vv Una 1 - ODC 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)