Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Broer Willems Trofee 2019
 

 

ODC G team wint glansrijk de Broer Willems wisseltrofee

De toegestroomde toeschouwers waren dinsdag 28 mei om op het hoofdterrein van voetbal vereniging ODC de jaarlijks terugkerende top wedstrijd veteranen ODC - ODC G team te zien spelen. Beide teams gingen fel de strijd aan met om begeerde Broer Willems wissel trofee.

De veteranen van ODC kregen het zwaar te verduren met het technisch beter spelende ODC G team maar ook was het het G team in het voordeel dat hoofdtrainer Carlo Vorstenbosch van het 1e elftal de taak van toeter Jan overnam. Door zijn getoeter kwam ODC Gteam al snel op een 3-0 voorsprong. De eindstand na 90 minuten speeltijd stondĀ op een overtuigende overwinning in het voordeel van ODC G team. De trotse spelers van het ODC G team kregen de Broer Willems wissel trofee overhandigd. Na afloop werd er in sportkantine de Boomerang een geweldig feestje gebouwd.

Meer ODC voetbal nieuws >>>>


28-05-2019
 
 
Broer Willems Trofee 2019
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)