Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC Duckydag 2019
 

 

Verlenging van sponsorschap tijdens zonovergoten Duckydag

Zaterdag 22 juni was het groot feest bij ODC in Boxtel. De mini's, F-, E- en D-pupillen konden zich uitleven op een opblaasbare stormbaan en glijden van de buikschuifbanen. Uiteraard werd er ook gevoetbald. Per leeftijdscategorie werden mini-toernooien afgewerkt. Dat op zich was al een feest, maar ook mascotte Ducky vierde deze dag zijn elfde verjaardag. Tijdens deze jaarlijks terugkerende sportdag voor de jongste leden van ODC werd ook stilgestaan bij de sponsorsamenwerking van ODC met Rabobank Hart van De Meierij.

Directeur Particulieren Bas Doorn en ODC-voorzitter Walter van der Linden ondertekenen een verlenging van hun driejarig sponsorschap. Daarnaast is ODC een van de deelnemers van de Rabo Verenigingsondersteuning. Een ondersteuningsvorm niet in klinkende munt maar in kennis. ODC onderzoekt samen met Rabobank en specialisten van NOC*NSF op welke wijze ze het sportcomplex het beste kunnen verduurzamen.

Mascotte Ducky kwam natuurlijk ook even persoonlijk langs op zijn verjaardag om alle winnaars hun prijs te overhandigen.

Bron www.odcvoetbal.nl
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


22-06-2019
 
 
ODC Duckydag 2019
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)