Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC G1G - Heeze G1
 

 

ODC G1: wel winst maar weinig teamgevoel tegen Heeze

Na een kleine maand rust pakte ODC G1 zaterdag 4 mei  de draad weer op met een wedstrijd tegen Heeze. ODC had de eerste ontmoeting tegen de oude bekende met 0-2 gewonnen. Heeze is jaren een vaste tegenstander geweest met goede resultaten, maar is volgens de begeleiders aan hun laatste seizoen bezig wegens te weinig spelers en met geen aanwas in het verschiet.

Jammer !!! Toch was het Heeze die meteen na de aftrap op voorsprong kwam middels een schot van hun spits die Pedro  van richting veranderde en doelman Francis de bal in de voor hem linkerhoek zag verdwijnen. 0 – 1 Pedro schijnt de laatste tijd hier een specialiteit van gemaakt te hebben, scoren in eigen doel. Heeft van Beek van Feijenoord ook een handje van. Maar Heeze kon hier niet lang van genieten en werden kort hierna verrast met een tegendoelpunt van  de debutant Ricardo, met een solo en onhoudbare schuiver. 1 – 1. In deze periode ging het spel op en neer, kansjes aan beide kanten zoals kopbal en schot van Ron op en over de lat. Tot dat de laatste man van Heeze dacht wat Pedro kan dat kan ik ook en via een schot van Ron hij de bal van richting veranderde en via zijn rug de bal het net in zag gaan. 2 – 1. Hierna kwam ODC een aantal momenten onder druk te staan en werd er met man en macht de ballen uitverdedigd, maar kwamen even zo snel weer terug, tot dat Pedro de bal met een geplaatste trap Sven lanceerde en hij de bal naar de vrijstaande Dion speelde en met een geplaatste schuiver de stand net voor rust op 3 – 1 wist te zetten.

In de tweede periode toen het zonnetje achter de wolken vandaan kwam leek er een heel ander ODC op het veld te staan. Met de formidabele en een geslaagde voorbereiding tijdens de dinsdagavond training, zag men een ODC dat geen of weinig van een team had. Te onrustig , individualistisch ofwel ieder voor zich. Kansen die gemist werden , spelers waren teveel met zichzelf bezig , met als gevolg veel te veel  balverlies. Gelukkig kwam er in de laatste twintig minuten een ommekeer in, dit onder invloed van de begeleiding. Heeze had zich in deze periode nog staande weten te houden met hun gehavend team. Maar ODC hervond zich en het was Jan die uit een geslaagde aanval Wesley in stelling bracht met als resultaat: dat hij zeer beheerst wist te scoren. 1 – 4.  Met nog enkele minuten te spelen werd Ron door een gefrustreerde speler van Heeze onsportief onderuit gehaald en de goed leidende scheids  floot voor strafschop. En deze werd keurig door Egbert verzilverd. 5 -1. Meteen na de aftrap wist de doelman van  Heeze nog een fraaie redding te verrichten en hiermee hield de scheidsrechter het voor gezien en floot voor het eindsignaal. Toch zal er volgende wedstrijd tegen Jeka uit een ander vaatje getapt moeten worden om de 3 punten mee naar Boxtel te brengen. Misschien wat meer luisteren naar de begeleiders en elkaar positief op peppen. In ieder geval veel succes volgende week.

Auteur Frans van de Wiel
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


04-05-2019
 
 
ODC G1G - Heeze G1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)