Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC G2G - Best Vooruit G2G
 

 

Best Vooruit enkele maten te groot voor ODC G2

Zaterdag 11 mei trad ODC G2 aan tegen een combinatie Van G1 en G2 van Best Vooruit. In de uitwedstrijd had ODC al een verlies geleden met een kansloze 9-1. Omdat Best vooruit dit seizoen een groot aantal spelers af zag haken bij het G- voetbal was voor deze combi gekozen. En zie er staat nu een leuk team dat in de bovenste regio vertoeft.

Tot zover. Deze wedstrijd werd gestart met een minuut stilte ( voor het overlijden van onze terreinmeester Dhr. Jan Manders ) Hierna begon men aan de wedstrijd. En het was duidelijk Best wilde zo snel mogelijk een voorsprong nemen en dit gebeurde ook , meteen na de aftrap wist hun spits de score te openen. 0-1. Toch was ODC met aanvoering van de doelman Paul die telkens met zijn goede reddingen deze stand kon beperken tot een doelpunt. Pas na een kwartier spelen werd uit een mooie combinatie van de spelers van Best de 0-2 gescoord uit een keihard schot. Even leek het erop dat ODC een tegentreffer kon aantekenen middels een prachtige combinatie die Dorus afrondde met een geplaatst schot. Maar de goed keepende ranselde de bal uit zijn doel en het was meteen aan aanval van Best en met een grote snelheid over een aantal schijven wist Best weer te scoren 0-3. En na de aftrap schoot men de bal voor het ODC doel en wist de meegekomen spits van Best uit een scrimmage de stand net voor de rust op 0-4 te zetten.

Na de rust ging Best door waar ze mee gestopt waren in de vorige periode meteen in de aanval en en scoort 0-5. evenzo even later 0-6. ODC kreeg ietwat meer vat op het spel van Best en schiep zich ook een enkele kans via Anniek schot over de lat en haar pass op de hardwerkende Annemarie die ook rakelings overschoot. Ook was de goalie van Best niet te passeren hij pakte letterlijk alle ballen of stompte deze weer terug het veld in. Telkens stichtte deze acties gevaar in de achterhoede van de ODC defensie. En het was mede dankzij de keeper van ODC die met vele goede acties zijn doel wist  schoon te houden. Met zijn geplaatste uittrappen kwamen de ballen even zo snel weer terug.

Ja Best counterde er lustig op los en dit leverde met hun snelle passes en harde schoten al snel weer een aantal doelpunten op 0-7 en een listig gescoord doelpunt door de bal uit een lastige positie over de doelman te lepelen 0-8. Hier had Paul geen antwoord op en ook enkele verdedigers keken toe hoe deze treffer tot stand kwam.  ODC bleef hard werken maar Best was enkele maten te groot met een aantal spelers , die in het team die bij ODC G1 niet zouden misstaan. Voor de scheids voor het eindsignaal wou fluiten werd er door Best nog een negende doelpunt aan toe gevoegd en werd het zodoende 0-9. Jammer was het dat ODC met hun harde werken geen tegendoelpunt konden maken, maar ze hebben wel kunnen voorkomen dat de dubbele cijfers op het formulier kwam. Volgende week gaat ODC op bezoek bij een gelijkwaardige tegenstander SBC uit Son en Breugel. Hopenlijk kunnen ze dan spelvreugde combineren met enkele doelpunten. Veel succes G2.

 P.S. :  Best Vooruit gaat a.s. zaterdag thuis de strijd aan om het kampioenschap met Rijen ( waar ODC thuis met 7-5 van had gewonnen). In deze competitie.

Meer ODC voetbal nieuws >>>>


11-05-2019
 
 
ODC G2G - Best Vooruit G2G
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)