&

ODC G2G - SBC G1G

Mooie uitslag ODC G2 na spannend duel tegen SBC G1

Zaterdag 23 Maart speelde ODC tegen SBC ( Son en Breugel Combinatie ) . ODC startte met een nieuwe speler in de selectie te weten Ricardo. Die meteen na de aftrap een bal toegespeeld kreeg en de 1-0 voor zijn rekening nam.

Dit was in ieder geval een mooie binnenkomer. SBC hernam zich snel en creëerde zich vele kansen, die tot nu toe geen doelpunt opleverde. In deze beginfase ging het spel op en neer, met kansen over en weer. En het was in de 12de minuut dat Ricardo een mooie pass verzond naar Anniek die met een geplaatst schot de keeper het nakijken gaf 2-0. Even later was het wederom dit duo die elkaar vonden, Ricardo speelde Anniek aan , en zij tikte beheerst de derde treffer binnen 3-0. Uit een van de volgende kansen was het SBC die de aansluittreffer wist te scoren middels een onhoudbaar schot, bij de overigens zeer goed keepende Paul van ODC. 3-1. SBC putte hier moed uit  en bleef aandringen met als gevolg een doelpunt uit een geslaagde combinatie afgerond met een afstandsschot van hun spits. 3-2. ODC kreeg in deze periode ook de nodige kansen door mooie combinaties onder andere Ricardo die helaas zijn schot gestopt zag worden door de keeper van SBC. Ook acties van Mike , Douwe, Gilles en Johairo werden goed verdedigd door de achterhoede van SBC. Even voor het rustsignaal kantelde de wedstrijd in het voordeel van SBC, die met de nodige risico volop de aanval opzocht . Vele kansen maar geen treffers, mede door een keeper in vorm in deze periode. Zodoende gingen beide teams met deze stand rusten.

Na de rust deed zich eenzelfde situatie voor als in de eerste helft in de 1e minuut was het weer Ricardo die scoorde en de stand op 4-2 zette. Een paar minuten later was het Anniek die haar uitstekend genomen vrije trap richting de kruising, prima verwerkt zag worden door de keeper van SBC. Ook opeenvolgende schoten werden keurig over de lat getikt door voornoemde keeper, of gingen rakelings over de lat. Toch was het uit een keurig afgeleverde pass van Douwe die Mike  de gelegenheid gaf om te scoren, en dit ook deed. 5-2. SBC ging het tempo dat al hoog was opvoeren , dat leverde een aantal kansen op , maar gelukkig geen doelpunten. Corners die afgeslagen werden door de achterhoede van ODC met als rots in de branding Gabriel. SBC bleef  aandringen en wist toch te scoren uit een mooie solo van hun spits. 5-3. ODC werkte zich onder de druk van SBC uit. En uit een perfecte doeltrap van doelman Paul kwam de bal bij de vrijstaande Mike die met een harde geplaatste schuiver de keeper kansloos liet 6-3. En uit een afgeslagen aanval van SBC kwam de bal bij onze nieuwe aanwinst Ricardo die vanuit eigen helft aan een solo begon en diverse spelers van SBC het nakijken gaf met als afsluiting zijn derde doelpunt maakte, een onofficiële hattrick. 7-3. Nog eenmaal richtte SBC zich op en gooide alles op de aanval met als resultaat dat ze nog twee maal scoorde en de eindstand 7-5 op het wedstrijdformulier konden vermelden. Ja het was deze morgen genieten van de twee gelijkwaardige teams die alles gaven en voor elke meter vochten.

Aanwezige supporters van beide clubs deelden complimenten uit aan de spelers en hadden deze morgen volop genoten van deze wedstrijd met veel doelpunten en een legio goede scoring kansen voor beide goals.