&

ODC 015-1 kampioen

ODC 015-1 is kampioen.

Zaterdag 25 mei was de wedstrijd der wedstrijden voor de jongens van ODC 015-1. Rood Wit tegen ODC. Beide teams hebben nauwelijks steken laten liggen dit seizoen zodat deze wedstrijd de kampioen zou brengen.

Meteen bij het betreden van het veld werden er blikken uitgewisseld die zorgden dat iedereen op scherp stond. Rood wit had genoeg aan een gelijk spel, ODC moest winnen om kampioen te worden. Van begin af aan was ODC in de aanval waar Rood wit juist het balletje rond wilde spelen. ODC creëerde enkele kansen, maar door een beetje pech, de bal niet goed raken en de bal op de paal bleef het lang spannend. Met 2 wissels aan de kant van ODC was het spel na de rust meteen weer aanvallend. En ja hoor…0-1......zagen we dat nou goed.....de scheidsrechter keurde het doelpunt af. Maar de jongens gaven niet op en dat resulteerde halverwege de 2e helft in de 0-1!!! Best wel verdiend. Er volgde nog 12 spannende minuten…konden de jongens het vol houden... ja hoor...na 3 lange minuten blessuretijd was het kampioenschap een feit.

Auteur :Ingeborg