Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ODC G 2 - SBC G 1
 

 

ODC G 2 pakt 3 punten in enerverend duel tegen SBC G 1

Zaterdag 23 november speelde ODC tegen SBC uit Son. Na de afgelopen wedstrijd tegen SARTO met een overwinning gingen de tricolores met goede moed deze partij in. Na het eerste fluitsignaal was het SBC die meteen de aanval opzocht en de toon was gezet, maar Paul (de weer herstelde doelman) had op het eerste schot een goed antwoord, middels een knappe redding.

Na het aftastende begin was het toch in de tiende minuut ODC die de eerste treffer maakte, een pass van Johairo kwam via Mike bij Anniek terecht die met een geplaatst schot de 1-0 aantekende. SBC probeerde met harde afstandsschoten de ODC-defensie met Paul als keeper te verrassen. Dit lukte in de vijftiende minuut, na een combinatie vanuit het middenveld kwam SBC in een positie om af te vuren en ditmaal was het succesvol. 1-1. SBC ging met dezelfde tactiek door lange ballen zo snel mogelijk op hun voorhoede te spelen en vandaar uit op het doel knallen. Zodoende moest Paul meermalen in actie komen.  Of hij plukte de ballen keurig uit zijn doel of zag ze rakelings langs gaan. ODC hield zich goed staande tot de zeer goed verdedigende Gabriel een duel verloor en de linksbuiten van SBC zijn schot in het ODC-doel zag verdwijnen, na een wanhopige poging van Paul om de treffer te voorkomen. 1-2. Na dit doelpunt gaf Gabriel aan dat hij niet verder kon spelen en moest de rots in de branding vervangen worden. SBC rook zijn kans om de stand uit te bouwen en zette ODC onder druk. Maar door goed verdedigen en een stuk zelfvertrouwen uit te stralen bleven ze overeind en kwam zelf ook aan kansen toe. Uit een afgeslagen aanval kwam via een mooie pass Mike in balbezit, die de vrije ruimte op zocht en van daaruit een schot loste op de SBC-doelvrouw en haar kansloos liet. 2-2. Even later een voorzet vanaf rechts die door vriend en vijand werd gemist en bij een speler van SBC op links terecht kwam, die niet aarzelde en zijn voorhoede aan het werk zette. Dit resulteerde in een hoekschop van waaruit de 2-3 werd gescoord. Kort voor de rustperiode creëerde ODC nog enkele scoringskansen maar SBC hield zich staande en na enkele corners aan beide zijde ging men de rust in met 2-3.

Na de rust was het ODC die gemotiveerd was om de achterstand weg te werken en dit resulteerde in diverse kansen. Corner van Anniek over gelepeld door Mike. In de volgende situatie is het Leslie die vanuit het middenveld aan een solo begint en afrond met een schot op goal dat in eerste instantie gestopt wordt door de keepster maar via de doelpaal alsnog over de doellijn rolde. 3-3. Nu was het de beurt aan de ODC-goalie Paul, die beloofd had aan Pedro de doelman van het 1e team van de G-selectie dat hij in de tweede helft zijn doel schoon zou houden. En het was ODC die de leiding wist te nemen door een pass van Mike (richting het SBC-doel) op Gilles die helaas de bal niet onder controle kreeg. Hierdoor werd de doelvrouw compleet verrast en de bal in het doel zag verdwijnen. En met deze actie de stand op 4-3 kwam. Hierna ontspon zich een spannend duel met over en weer kansen, die geen doel troffen. Goed optreden van Bart die meermalen de bal vanuit de verdediging goed wegwerkte en de speler van de match Paul die zijn belofte inloste om zijn doel schoon wist te houden en met vele spectaculaire reddingen. Een prachtig duel met 3 punten voor ODC. Proficiat spelers en begeleiding. En verder nog veel succes in de komende wedstrijden. 

Auteur Frans van de Wiel
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


23-11-2019
 
 
ODC G 2 - SBC G 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)