&

ODC 3 5 tegen 5 toernooi 2012

Zekky wint ODC 3 – Wagenaars 5 tegen 5 toernooi 2012

Na de geslaagde editie van vorig jaar werd er op zaterdag 16 juni weer een geweldig tot in de puntjes verzorgde voetbaltoernooi georganiseerd door voetbalvereniging ODC. Maar liefst 50 heren teams en 14 dames teams uit Boxtel en omstreken streden op 8 veldjes van 40x20 meter om de felbegeerde hoofdprijzen. Op de kunstgrasvelden van ODC werd gespeeld volgens de zaalvoetbalregels van de K.N.V.B. In de finale ronde bij de dames was SBC uit Son en Breugel de betere ploeg tegenover ODC dames die een mooie tweede plaats behaalde. Zekky team won in een spannende heren finale tegen SBC en konden zo  het ODC 3  5x5 toernooi  2012 op hun naam schrijven.