Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RKSV Boxtel FIFA toernooi
 

 

Lars en Didier winnaars van RKSV Boxtel FIFA toernooi

Zaterdag 8 maart werd door de activiteitencommissie weer een Fifa-toernooi georganiseerd. Vanaf 16.00 uur was de jeugd van de C – en de D- teams weer van harte welkom. Ondanks het mooie weer was de opkomst goed. Er stonden 4 schermen met x-boxen opgesteld en elk team bestond uit 2 personen die de jeugd zelf mocht samenstellen.

Na het startsein gingen de eerste spelers van start. Geconcentreerd keek men naar de schermen. Het bedienen van de controllers was voor de jeugd geen enkel probleem. De favoriete waren vooral FC Barcelona en FC Bayern Munchen. De finale was erg spannend. Lars, Didier, Stef en Bart gingen geconcentreerd van start. De wedstrijd eindigden in een gelijk spel. Hierdoor moest er een verlenging worden gespeeld.  Uiteindelijk werden Lars en Didier winnaar van het Fifa toernooi 2014.
Namens activiteitencommissie RKSV Boxtel

Bron RKSV Boxtel activiteiten comissie
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


08-03-2014
 
 
RKSV Boxtel FIFA toernooi
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)