Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RKSV Boxtel dames 1 - ODC dames 2
 

 

RKSV Boxtel  dames 1 - ODC dames 2 in evenwicht

Zondag 23 februari  stond de Boxtelse dames derby RKSV Boxtel dames 1 tegen ODC dames 2 op het programma. Zelden was veld 3 van RKSV Boxtel  zo afgeladen als afgelopen zondag . De ruim honderd bezoekers die aanwezig waren kregen een spannende dames streek derby voorgeschoteld die onder leiding stond van de ervaren scheidsrechter Ad van Gils.

Na een klein kwartier spelen nam de thuis spelende RKSV Boxtel de leiding door een doelpunt van Romy van Gaal wat ook tevens de ruststand was. Na de rust gingen de ODC dames op jacht naar de gelijkmaker en voerde de druk steeds hoger op.  In de slotfase van de wedstrijd wist Lieke van der Velden met een solo actie de verdediging van RKSV Boxtel te omzeilen en de gelijkmaker aan te tekenen. Over de gehele wedstrijd gezien was deze uitslag een terechte uitslag!

Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


23-02-2014
 
 
RKSV Boxtel dames 1 - ODC dames 2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)