Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BMC A2 - RKSV Boxtel A2
 

 

RKSV Boxtel A2 goede tegenstand tegen BMC A2

RKSV Boxtel A2 heeft de eerste wedstrijd van 2014 niet met winst begonnen op BMC A2 uit Berlicum. Ondanks dat er RKSV Boxtel A2 maar met 10 spelers naar Berlicum werd er met goed moed afgereisd. De 10 spelers van RKSV Boxtel gaven goed tegenstand in een mooie wedstrijd  die ze op de grasmat neerzette. Met een 1-1 ruststand waren de prijzen nog niet verdeeld. Na de tweede helft begon de vermoeidheid op toetreden  wat te verwachten was als je met 10 man speelt. RKSV Boxtel  A2 kwam met 2-1 achter Collin probeerde nog net voor tijd de  2-2 te maken wat helaas niet lukte. BMC A2 wist wel hun derde goal in de laatste seconde te prikken zodat de eindstand op 3-1 eindigde.

De spelers van RKSV Boxtel hebben hun visite kaartje afgegeven bij BMC met goed voetbal en hopelijk dat ze de volgende wedstrijden er weer met zijn alle een mooie wedstrijd kunnen neer zetten .
Volgende week weer een vriendschappelijke wedstrijd tegen  BVV A2  om 14.30 uur op sportpark Munsel

Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


11-01-2014
 
 
BMC A2 - RKSV Boxtel A2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)