&

BMC A2 - RKSV Boxtel A2

RKSV Boxtel A2 verliest eerste competitie wedstrijd tegen BMC A2

Zaterdag 7 september wist  RKSV Boxtel A2 haar eerste competitie uit en tegen BMC A2 niet om te zetten in winst. RKSV Boxtel A2 verloor deze wedstrijd nipt met 2-1 maar kan tevreden terugkijken op deze wedstrijd. Na een matige eerste helft waar RKSV Boxtel A2 al snel op een achterstand kwam waren de rollen in de tweede helft geheel omgedraaid.  RKSV Boxtel A2 dat in de tweede helft meer druk op de tegenstander zette creëerden steeds meer kansen om de gelijkmaker te scoren maar helaas. De eindstand bleef in het voordeel voor BMC A2 2-1

Zaterdag 14 september  speelt RKSV Boxtel A2 wederom een uitwedstrijd nu tegen OJC Rosmalen A5 op sportpark de Groote Wielen  om 14.30 uur