&

Haarsteeg A3-RKSV Boxtel A2

RKSV Boxtel A2 maakt goede voorjaarstart tegen Haarsteeg A3

Zaterdag  25 januari stond de eerste wedstrijd voor RKSV Boxtel A2 van de voorjaarscompetitie gepland uit tegen Haarsteeg A3 . Na het dat rod kwart voor drie het begin fluitsignaal klonk zorgden Haarsteeg A3meteen volop druk op de verdediging van RKSV Boxtel. Na vele kansenvan Haarsteeg A3 zorgden ze de ruststand op 1-0 neer te zetten.

Na de rust hebben liet RKSV Boxtel A2  zien waar ze voor gekomen zijn dat was een overwinning. Met veel inzet en overtuiging werd het Haarsteeg A3 steeds moeilijker gemaakt wat resulteerde in een 1-2 overwinning voor RKSV Boxtel A2.  .

Zaterdag 2 februari zal RKSV Boxtel A2 een thuis wedstrijd spelen tegen RKDVC A5 op sportpark Munsel om 14.30 uur.