Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Maliskamp F4 - RKSV Boxtel F4
 

 

Selecao Boxtel F-4 overklast Maliskamp F-4!

Op een zonovergoten en kort geschoren grasmat van Maliskamp overklaste onze Selecao zaterdag 8 maart Maliskamp F-4 met maar liefst 0-8. Vandaag waren Joppie en Tijntje er niet bij zij waren op Skivakantie waar Joppie een bronzen medaille in de wacht sleepte waar wij als Selecao natuurlijk super trots op zijn! Onze Selecao kende vandaag een debutant Damian van Eindhoven topscorer bij Boxtel Mini 1 hielp ons vandaag uit de brand en meteen bij zijn debuut scoorde hij  meteen 2x. Met dit prachtige weer was het heerlijk om lekker een potje te voetballen en onze Selecao had er vreselijk veel zin in. Meteen na het beginsignaal slalomde Luukinio er meteen doorheen en bezorgde de bal bij Matai ‘’Pelle’’helaas ging zijn schot rakelings langs Maliskamp was gewaarschuwd.

Ons verdedigingsblok  ‘’De Tank en ‘’De Slidingman’’ stond als een huis waar Souhail een hele goeie partij speelde met mooie Panna’s en Paasjes was Souhail een heuse plaag op het middenveld ondersteund door de debuterende Damian van Eindhoven. Een hele belangrijke rol vandaag voor onze Topscorer Matai ‘Pelle’’ hij moest onze verdediging ondersteunen en moest onze Spitskes Jessinio en Luukinio van ballen voorzien dit ging hem heel goed af en gaf als Captain telkens het goede voorbeeld. De 0-1 liet na eerst nog twee mooie afstand schoten van Luukinio dan ook op het scorebord verschijnen en kwam op naam van Matai ‘Pelle’’. Na een hele mooie aanval kwam de bal via Luukinio bij Matai ‘’Pelle’’hij gaf de keeper het nakijken Bam 0-2. De Selecao kwam op stoom Jessinio bezorgde de bal bij Souhail die de bal met een poeier hoog in de touwen schoot zoeeeeeeeeeeeef 0-3. En nog voor rust tikte Jessinio bekeken de 0-4 binnen een monsterscore lag op de loer met hele mooie kansen gingen we toch rusten met een 0-4 voorsprong. In de tweede helft gingen we weer lekker door met paasen en zetten Maliskamp flink onder druk het nieuwe keepertje verwerkte de bal maar half en daar wist Damian wel raad mee en plofte de bal in de goal yes yes dit betekende 0-5 en natuurlijk prachtig voor Damian om te debuteren met een goaltje goed gedaan ….

Weer een kadootje van de keeper en nu was het Matai ‘’Pelle’’die daar wel raad mee wist 0-6 hij gaat lekkerrrrr hoor. Je zou denken Damian is tevreden met een doelpuntje maar niets is minder waar op een  presenteerblaadje gekregen bal van Luukinio mocht Damian zijn tweede doelpunt maken en onze 0-7. Het slotakkoord was van  cornerspecialist Jessinio hij krulde de bal met een fraaie kurve in een keer in de goal Wauwie wat een doelpunt 0-8 Jessinio…… Maliskamp liep machteloos naar de slachtbank en kon niet een keer gevaar stichten bij goalie Stanninio die vandaag zijn goal schoon hield. De Scheids vond het welletjes en floot voor einde wedstrijd en drie punten konden worden bij geschreven een prima overwinning en als we zo blijven voetballen zou het nog wel eens een mooi seizoen kunnen gaan worden. De penalties werden door beide partijen goed genomen maar Stanninio stopte er net iets meer als hun Keepertje.

Volgende week spelen wij thuis om 10:00 uur tegen BLC F-6 uit wonnen wij met 1-14 dus het kan nog weleens gaan krullen op sportpark Munsel.

Auteur Michael Ossenblok
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


08-03-2014
 
 
RKSV Boxtel F4 - Maliskamp F4
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)