&

ODC F7 - RKSV Boxtel F4

Selecao Boxtel F4 verliest volkomen onterecht ‘’El Classico’’

Wat kan het spelletje voetbal soms toch een vervelend spelletje zijn. Je hebt ooit van die wedstrijden dat gewoon alles tegen zit en dat dat net vandaag ons moest overkomen is extra zuur. De wedstrijd tegen ODC F7 was een wedstrijd van of bij blijven of afhaken er moest gewonnen worden dan stegen wij naar plek 2 en met de thuis wedstrijd nog tegen Zwaluw F6 hadden wij het seizoen mischien met de grote schaal in onze handen kunnen afsluiten. In de thuis wedstrijd verloren wij met 1-4 van ODC F7 maar waar een gelijkspel zeker op zijn plaats was geweest.

Vandaag dus de return op het kunstgras van ODC F7 een belangrijke wedstrijd voor beide teams en dat kon je in het begin ook goed zien een beetje rommelig maar nadat we een paar minuutjes verder waren trok de Selecao het spel volledig naar zich toe. Met mooie combinaties en paasjes en al een waarschuwings schot van Joppie overklaste wij ODC F7 helemaal. Het was dan ook wachten op de openingsgoal van de Selecao maar waar onze topschutter Matai ‘’Pelle’’normaal gesproken geen moeite mee heeft lukte het vandaag helemaal niet. De een na de andere mooie kans van Matai ‘’Pelle’’ ging of op de paal 2x of op de lat 1x. Onze mennekes gaven weinig kansen aan ODC F7 het verdedigingsblok Tijn –De Sliding Man-De Tank stond als een huis Joppie en Souhail beheerste de midden linie en voorin combineerde Jessinio en Luukinio naar harten lust en brachten onze Matai ‘’Pelle’’regelmatig in scoringspositie ongelofelijk dan ook dat wij voor rust tegen een 1-0 achterstand aan keken. Een te zachte terugspeel bal van De Tank werd onderschept door een speler van ODC de weifelende Stannio was te laat en ongelofelijk maar waar 1-0 voor ODC.

In de rust gezegd door te gaan want ODC wist totaal geen raad met ons goede spel. In de tweede helft was het weer De Selecao wat de klok sloeg een hele mooie aanval via diversen spelers belande de bal bij Matai ‘’Pelle’’………….Ting en ja hoor weer op die rot paal. Luukinio kreeg de bal speelde zich goed vrij schoot en ja hoor …..Ting buitenkant paal. Ja je kunt zoveel beter zijn en zoveel  kansen krijgen maar als de bal het net niet laat trillen win je geen een wedstrijd hoe erg het ook klinkt. ODC F7 hoopte dat de bal een keer zou goed vallen en waar wij het lieten liggen maakte ODC het wel af een kluts bal werd door een speler van ODC tegen de touwen gewerkt.
Man Man Man je zag de moed wegzakken bij de Selecao maar De Selecao rechte de rug en zette toch weer aan en weer was daar een dot van een kans …… maar weer niet het zou vandaag een van die dagen zijn dat het spelen van Voetbal niet leuk is bah bah……. ODC strooide nog meer zout in onze wonden en maakte zeer geflatteerd de 3-0 gelukkig kwam er niet veel later een einde aan de niet leuke voetbalwedstrijd. Langs de kant hoorde ik onze tegenstander zeggen ze hebben wel 18 kansen laten liggen nou dat was wel een beetje overdreven maar de helft zeker weten. Onze Selecao heeft zijn huid in deze competitie duur verkocht bij Zwaluw zoals ODC was onze Selecao telkens de beste ploeg .

Volgende week spelen wij thuis om 10:00 uur tegen Maliskamp deze week de wonde likken en dan knallen tegen Maliskamp BAM.