Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RKSV Boxtel F4 - BLC F6
 

 

Joppie joga o par perfeito !
( Joppie speelt de perfecte wedstrijd)

Na een puike overwinning vorige week op Maliskamp red 0-8 ontvingen wij zaterdag 15 maart nummer laatst BLC F6…. in de uitwedstrijd wonnen wij met 1-14 maar dit wil in het voetbal niet altijd alles zeggen. Met een complete fitte selectie en met Capitao Jessinio moest er willen wij kans maken op die kampioensschaal gewonnen worden. De Selecao speelde vandaag niet bijster goed dit mede door het kluitjesvoetbal van BLC was het moeilijk doorkomen en duurde het even voor de wedstrijd op gang kwam.

Het eerste wapenfijtje kwam op naam van Matai ‘’Pelle’’ zijn schot miste de nodige precisie. Maar door goed mee opgekomen te zijn gaf ‘’De Tank’’ met een prima voorzet Luukinio de kans om te scoren Luukinio controleerde de bal en drukte prima af en 1-0 was een fijt. Twannie onze leider had een prima opstelling gemaakt en het stond achterin en op het middenveld prima ook voorin kregen de Spitskes de nodige ballen aangespeeld wat helaas nog niet voor de 2-0 had gezorgd. Joppie van Esch trok vandaag alle aandacht naar zich toe.. Joppie speelde vandaag de perfecte wedstrijd (Joga o par perfeito ) hij produceerde in tien minuten tijd een glaszuivere hattrick ( Luukinio noemt dit een Hendrik hahahahah ) jammer dat zijn hard werkende vader dit alles heeft moeten missen een flinke dosis zelfvertrouwen voor Joppie die ook na de wedstrijd zijn penaltie boelkoedig tegen de touwen joeg gaat bij Joppie Zaterdag 15 Maart vetgedrukt zijn plakboek in. En met een 4-0 stand gingen wij rusten.

In de tweede helft verving de beste speler van BLC ‘’Bing’’zijn doelman onder de lat. Mede door de verre uittrappen van ‘’Bing’’was er iets meer druk op onze Sliding Man Stijn en Roadrunner Tijntje…Tijntje die vandaag af en toe in de zevende hemel vertoefde wist af en toe zijn befaamde rushes langs de lijn te maken en stichten veel gevaar . ‘’Bing’’ bezweek nog niet De Tank in de eerste helft nog met een poeier op de lat was heel dicht bij de 0-5 maar met zijn mindere been deed ‘’Bing’’zijn ding. El Capitao Jessinio was vandaag niet helemaal in goeden doen wij zijn gewent dat hij menig speler een pannatje geeft en ook Jessinio staat meestal ook op het lijstje van doelpuntenmakers maar maatje bewaar ze maar voor volgende week… Souhail vandaag keurig op tijd aanwezig was een beetje onzichtbaar maar hij blijft een ware balkunstenaar ook vanuit onze Knuffel Marokaan ging af en toe het nodige gevaar uit. De wedstrijd kabelde door BLC hield goed stand opeens op het middenveld onze eigen Sliding Man werd door zijn eigen specialiteit de sliding geslidingt aaaaauuuuw oei.

Stijn moest gewisseld worden en pardoes viel er achterin een groot gat Stannio die vandaag  niets tot weinig te doen had hield de wedstrijd op veld twee nauwlettend in de gaten maar gelukkig keerde hij op tijd om een tegentreffer te voorkomen pppfffff. Door het goed zien van de prima scheids van vandaag kreeg de Selecao een corner Jessinio zette voor en Luukinio werkte de bal erin he’ he’ ‘’Bing’’was verslagen 0-5. Onder het toeziend oog van huisfotograaf Hans Verberk van Boxteldigitaal schoot Matai ‘’Pelle’’ met scherp zijn schot viel binnen als een granaat BOEM. Toen ook ‘’De Tank’’ Freekie knap scoorde was de 7-0 overwinning misschien wat aan de magere kant maar gezien de uitwedstrijd van volgende week Zaterdag tegen ODC hebben wij ons kruid wellicht nog niet verschoten.
El Classico ODC F7 – Selecao Boxtel f4 aanvang 10:15 uur op sportpark Wagenaars.

Auteur Michael Ossenblok
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


15-03-2014
 
 
RKSV Boxtel F4 - BLC F6
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)