Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RKSV Boxtel F4 - BVV F3
 

 

Selecao sleept een verdiend gelijkspel uit het vuur!

Na veel regenval de afgelopen dagen had het er alle schijn van dat de wedstrijd tegen BVV F3 wellis niet door zou kunnen gaan maar de weergoden waren ons goed gezind. Na een grote overwinning vorige week op DSC F7 (19-0) zou er vandaag uit een ander vaatje getapt moeten worden BVV F3 versloeg onze F3 al twee keer met zeer groot gemak.

De wedstrijd ging meteen vanaf het begin gelijk op BVV F3 had ene Fouad een inposante verschijning boomlang en kon duidelijk goed uit de voeten.
Maar onze Selecao gaf weinig tot niets weg en had een paar keer flinke pech om op voorsprong te komen een mooie inzet van Luukinio bleef helaas op de doellijn liggen en een mooi schot van Matai ‘’Pelle’’ ging maar net langs.
Onze Sliding Man, Tijntje en de Tank heerste in de verdediging en kwamen er een paar keer prima uit…… mooi om te zien dat ze dan ook de bal mooi over paasen na een van onze middenvelders of spits. Een mooie kapbeweging van Luukinio hij maakte de bal prima vrij helaas ging zijn schot maar net rakelings voorlangs en een mooie sliding van Stijn voorkwam een uitbraak van BVV een slecht uitgetrapte bal van de BVV keeper kon Jessino net niet hard genoeg raken alom het kon nog alle kanten op. Na tien minuten bracht Matai ‘’Pelle’’de bal met een diepe paas bij Jessinio dribbelend op weg naar de keeper maakte hij geen fout en brutaal pakten wij de leiding 1-0.
BVV F3 had hier en daar ook de nodige kansen maar Tijntje en Joppie bleken vaak een sta in de weg en anders was daar Stannio die weinig onder de indruk van de schotjes van BVV was.
Helaas moesten we toch gaan rusten met een 1-1 stand vanaf dichtbij was Stannio kansloos.

Na de rust was het weer smullen op Sportpark Munsel…. Souhail pingelde zich een paar keer goed vrij en bracht veel gevaar maar helaas tot echte kansen kwam hij niet. BVV had het heel moeilijk tegen ons en Fouad zat redelijk in de zak bij Matai ‘’Pelle’’. Mooie combinaties en acties van onze Selecao was een genot om te zien natuurlijk gaat er hier en daar wel eens wat fout maar dat kan en mag ook.
Een op het oog houdbaar schot van BVV trof helaas toch doel …..aaaiiiii 1-2. Je zou denken dat de Selecao het op gaf maar nee…… na al dat harde werken en pijntjes hier en daar wilden zei hier niet aan denken Een prima genomen vrije trap van De Knuffel Marokaan kopte De Tank maar net langs oeiiiiiiiiiii BVV was  gewaarschuwd. BVV dacht de wedstrijd gewonnen te hebben maar de goed spelende Spits Luukinio werd nog een keer diep gestuurd door Matai ‘’Pelle’’een kopie van Jessinio zijn doelpunt dribbelend ging Luukinio op weg naar de keeper ook hij maakte geen fout en schoof de bal in de laatste seconde langs de keeper yes yes yes en zo pakte onze Selecao een verdiend gelijkspel 2-2.
Ons trouwe publiek had vandaag weer genoten zo ook de leiders/trainers dit was een mooie pot voetbal en voorbereiding voor het komende competitie duel volgende week tegen BLC.
Met nog twee trainingen moet het volgende week dan gebeuren hopelijk gaan we weer genieten van een hard werkend en Swingende Selecao vertrek vanaf RKSV Boxtel om 08:30 uur gelukkig treed volgende week Henk Bernard niet in de buurt op dus kan T’’Hoenske er weer bij zijn tot dan.

Twannie en Michael.

 

Auteur Michael Ossenblok
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


18-01-2014
 
 
RKSV Boxtel F4 - BVV F3
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)