Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RKSV Boxtel F4 - DSC F7
 

 

De Bal rolt weer bij de Selecao van Boxtel F4!

Allereerst wenst ‘’De Selecao’’ iedereen een heel sportief en gezond 2014 toe. Na een hele korte winterstop stond er Zaterdag 11 Januari alweer een vriendschappelijke wedstrijd op het progamma na twee rustige  trainingen moesten wij er weer tegen aan. Voor de wedstrijd werd er nog afscheid van ‘’De Beuker’’genomen hij gaat het nieuwe F5 team versterken en wellicht zal hij daar menig tegenstander voorbij Beuken wij wensen hem veel S6 in zijn nieuwe team. Vandaag dus een vriendschappelijk duel tegen DSC F7 uit Kerkdriel. Onze tegenstander bleek achteraf een paar maatjes te klein maar dat was  zeker geen schande alle DSC spelertjes speelde voor het eerst op een half veld. Onze huisfotograaf Hans Verberk van Boxteldigitaal  had zijn positie ingenomen de spelers waren er klaar voor dus fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut begin wedstrijd.Onze Selecao ging vol ten aanval grote kansen waren er voor Luukinio maar hij had nog wat last van zijn Jetlag Luukinio was net terug van een trainingskamp in Zuid –Afrika Opa Joepie had hem een paar weken flink afgebeuld.

De Openingstreffer kwam er wel en op naam van Jessinio vanaf toen liep de stand snel op en bij rust was de stand 10-0 doelpuntenmakers voor rust waren Jessinio 3x –Matai ’Pelle’4x-Luukinio 2x en Stijn ‘’De Sliding Man’’ 1x. Na de rust hetzelfde spelbeeld de Selecao ging weer fel van start en liet verder niets aan het toeval over er werd hard gewerkt door Joppie ……. Tijntje bereide een paar goals geweldig voor de Beuker vocht menig duel uit en was dicht bij een doelpuntje helaas voor hem kon hij zijn afscheidsduel niet met een goal afsluiten. Zoals gezegd DSC was een maatje te klein onze Selecao combineerde af en toe fantastisch maar ging naarmate de wedstrijd vorderde met hun spel mee alles op een kluitje. In de tweede helft werd er nog 9x gescoord door 3x Luukinio-2x De Knuffel Marokaan Souhail-2x De Tank-1x Jessinio-en De Sliding Man Slidingde er ook een mooi in. Bijna alle penalties troffen doel dus en Stannio hield er 8 tegen ook lekker hoorrrr Stannio.

Volgende week spelen we wederom thuis tegen BVV F5 aanvang wedstrijd 10:00 uur. Na de wedstrijd kregen alle Selecao spelers een mooi Diploma van het afgelopen seizoen met alle statistieken van afgelopen najaarscompetitie Blije gezichtjes waren er te zien en ik weet zeker dat deze een mooie ereplaats zullen krijgen op menig slaapkamer.1 Februari start de competitie en zullen wij het gaan opnemen tegen Maliskamp F4-ODC F7-OJC F11-BLC F6 en Zwaluw F6 hopelijk gaat het weer een mooi seizoen worden.

Twannie-Michael.

Auteur Michael Ossenblok
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


11-01-2014
 
 
 
RKSV Boxtel F4 - DSC F7
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)