Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RKSV Boxtel F4 - ODC F7
 

 

Selecao Boxtel F-4 doet zichzelf te kort in El Classico!

In de tweede speelronde in de vierde klasse 117 verloor De Selecao met 1-4 van ODC F-7 Vorige week werd BLC met 1-14 met gemak opzij gezet in een puike wedstrijd liet de Selecao zien enorm veel te hebben geleerd op de trainingen van Twan en Michael. Als een hecht team combineerde onze menneke’s en werden de tussenhaakjes wat mindere spelers behoorlijk betrokken door de tussenhaakjes betere spelers dit geeft aan dat ze elkaar wat gunnen dit is natuurlijk hartstikke mooi om naar te kijken en zo moet voetbal gespeeld worden de spelvreugde spatte eraf. BLC kon gedurende de 40 minuten voetbal geen vuist maken het doelpunt van Joppie op aangeven van Matai ‘’Pelle’’ was het mooiste doelpunt van de ochtend Matai die na een lange rush de bal voor het intikken had gunde de vrijstaande Joppie een doelpuntje klasse Matai  “’Pelle’’ ook een mooie combinatie tussen Luukinio en Matai ‘’Pelle’’ belande helaas op de paal maar was van grote schoonheid. Natuurlijk werd er door ons verschrikkelijk goed gevoetbald en door het goed druk zetten van Souhail/TijntjeJoppie-Stijn en De Tank kon BLC er maar niet uit komen.

Jessinio met verschillende mooie corners en paasjes wist helaas het net niet te vinden maar dat kan een keer gebeuren Jessinio dat komt allemaal goed. Enkele toeschouwers zagen in de persoon van Stijn ´´De Sliding Man´´ de nieuwe Ronald Koeman met drie afstandschoten strak in het doel vijzelde hij zijn doelgemiddelde stevig op. Luukinio en Matai ´´Pelle´´ twee maatjes in de Spits blijven twee gevaarlijke sluipmoordenaars Luukinio produceerde er vandaag drie en Matai ´´Pelle´´trof vandaag maar liefst vijfmaal doel ook ´´De Tank´´ scoorde nog net voor tijd een keer. Helaas moest onze bijna werkeloze Stannio een doelpuntje doorlaten maar wat hij te doen kreeg loste hij bekwaam op.  Zijn Specialiteit het tegen houden van penalties deed hij weer voortreffelijk dus de wedstrijd tegen ODC gingen wij met veel zelf vertouwen te gemoed. ODC won ook haar eerste wedstrijd overtuigend met 19-0 van OJC F-11. Zaterdag 01-02-2014 aanvang 10 uur EL Classico Sportpark Munsel. Na een hele nacht-ochtend regen mocht het voor sommig ouder afgelast worden maar onze Selecao wil ter aller tijde voetballen regen of geen regen gas op die ……. ODC F-7 de Kampioen in de najaars competitie met allemaal 2e jaars Fjes had het zwaar in de eerste helft tegen onze Selecao . Wij hadden dan ook het beter van het spel maar moesten uitkijken voor de eventuele uitbraken van ODC. De drie mannen voorin Jessinio ,Matai ´´Pelle´´ en Luukinio vonden elkaar prima en waren een paar keer gevaarlijk dichtbij een treffer.

Voor de wedstrijd afgesproken dat Aanvoerder Tijntje De Tank en De Sliding Man het achterin dicht hielden liep Joppie zijn …naad in het zweed en was een stoorzender op het middenveld afgewisseld door de jarige´´ Knuffel Marokaan´´ Souhail. We hadden het prima afgesproken met elkaar helaas kwam ODC toch op 0-1 even niet opletten achterin was het schot Stannio te machtig Stannio redde niet veel later heldhaftig en hield ons in de wedtrijd poeh poeh …. Een van de vele mooie acties van Luukinio die vandaag in bloedvorm was…… was zijn directe tegenstander met benen als lange stokken te slim af en zette de bal voor….. ODC verwerkte de bal maar half  maar de Vlamtostie van Jessinio was keeper ´´Krimpie´´ te machtig 1-1 lekkkerrrrrr hoooooooooooooooorrrrrr Jessinioooooooo Niet veel later kwam keeper ´´Krimpié´´ met de schrik vrij toen Matai ´´Pelle´´ de bal in het zijnet knalde. Ook Luukinio zijn schot ging maar net rakelings voorlangs met een beetje meer precisie had het zomaar 3-1 kunnen of moeten zijn. Maar ODC had hier en daar ook wat mogelijkheden De Tank Kopte de bal uit de goal en Stijn ´´De Sliding Man´´was een keer goed een  sta in de weg. Vol goede moed en de lofzang van de coaches van ODC `` eindelijk hebben we flinke tegenstand`` was natuurlijk leuk om te horen en konden we tevreden  gaan rusten. Na rust en vol goede moed begonnen we iets minder sterk aan de wedstrijd maar echt veel gebeurde er niet. Een op het oog houdbare bal liet onze Stannio door zijn benen floepen aaaaaiiiiiii 1-2. Kop omhoog………

Aanvoerder Tijntje zette nog eens effe flink aan gaf de bal aan Jessinio,Jessinio bediende Luukinio prima maar ´´Krimpie´´had de inzet van Luukinio voor het oprapen dit had de 2-2 moeten zijn jammer maar op naar de volgende kans Luukinio.De een dubieuze gevraagde wissel van de kant moest De Sliding Man even naar de kant onze verdediging was even niet meer in balans en binnen een paar minuten buitte ODC dit prima uit en vergrote de score met twee knappe goals naar 1-4. De pijp was leeg en ODC kwam eigenlijk niet meer in gevaar en kon de drie punten veilig stellen. Jammer maar gezien het vertoonde spel had er misschien iets meer in gezeten. Grote complimenten naar ons team van ODC wat zeer gewaardeerd werd door de trotse leiders Twan en Michael het was een leuke pot voetbal ODC gefeliciteerd met de overwinning. Door een val op zijn rug kon Stannio de penalties helaas niet keepen DE Tank nam zijn plek onder de lat en deed dit ook zeer goed volgens mij was het gelijk geworden…….

Volgende week wacht ons de uitwedstrijd naar Maliskamp hopelijk word dit weer een driepunter ik ben benieuwd ……maar met dit vertoonde spel komt dat helemaal goed.
Twannie en Michael.

Auteur Michael Ossenblok
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


01-02-2014
 
 
RKSV Boxtel F4 - ODC F7
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)