Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RKSV Boxtel F4 - OJC Rosmalen F11
 

 

Selecao doorstaat zware windstoten op sportpark Munsel

Vorige week werd de uitwedstrijd tegen Maliskamp door zware regenval afgelast. Vandaag  had het er weer alle schijn van dat wederom onze Selecao niet in actie kon komen. Maar Ties en zijn manschappen hadden er alles aan gedaan om vandaag onze tegenstander OJC toch naar BOK te laten afreizen.De Selecao met vandaag Capitao Joppie van Esch hadden er veel zin in en ging met windkracht tien in de rug richting vijandelijk doel. Al in de 54e seconde zette Matai ‘’Pelle’’ ons op 1-0 een schotje floepte onder de keepster door helaas voor haar maar we waren los.

Nog geen twee minuten later was daar Jessinio er als een duveltje uit een doosje bij om ons op een 2-0 voorsprong te zetten. Helaas kon OJC ons vandaag weinig tegenstand bieden ons verdedigingsblok Tijntje –De Tank en De Sliding Man hadden in de eerste twintig minuten niets te vrezen op een uitval na dan waar Stannio het nodige winderig geluk had hij zag de bal gelukkig van de doellijn waaien…………. De behendige Luukinio mocht op aangeven van Matai ‘’Pelle’’ de 3-0 maken waar ook weer Luukinio zich knap vrijspeelde en ook de 4-0 maakte was de ban gebroken. Nog voor rust maakte Jessinio 5-0 en Matai ‘’Pelle’’6-0. In de tweede helft nu met windkracht 10 tegen zou je denken dat OJC wat meer uit haar schulp zou waaien maar dit liet De Selecao niet toe. Vele kansen voor onze Selecao met name Luukinio en Jessinio lieten helaas te veel kansen liggen waar de score al heel snel hoog had kunnen oplopen. De Selecao bleef aandringen De Tank zetten velen aanvallen van achteruit op waar hij de nodige pech had in de afronding .

Er werd kei hard gewerkt door Tijntje en Capitao Joppie en De Sliding Man was telkens goed aanspeelbaar helaas voor De Sliding Man belande een schitterend afstandschot alla Ronald Koeman op de lat zijn schot had zeker een beter lot verdiend…… jammer menneke. Even dacht OJC te kunnen uitbreken de Spits stuiten op de goed uitkomende Stannio die zijn doel keurig schoon hield. ‘’The Man of The Match’’…. Matai ‘’Pelle’’ was vandaag zeer op dreef zijn afstand schoten en dribbels waren een lust voor het oog . Na tien minuten in de tweede helft ging zijn schot op de lat maar in de rebound schoot hij koeltjes hard in de linkerhoek BAM 7-0.  Een hele mooie aanval over vele schijven ging het schot van Souhail maar rakelings langs en een mooie een twee tussen Jessinio en Luukinio leverde helaas geen doelpunt op jammer Spitskes…..

Toch zou de mooiste goal van vandaag die je normaal alleen bij Studio Sport op zondagavond te zien krijgt op naam van Matai ‘’Pelle’’komen. Uit een onmogelijke hoek vanaf de achterlijn knalde Matai ‘’Pelle’’de bal volley op goal via onderkant lat en binnenkant paal viel de bal achter de keeper van OJC Wauwie wat een doelpunt ssssssssssssuper goal Matai. Nog een mooie kans voor Capitao Joppie net voor tijd leverde helaas niet de 9-0 op maar bleef het bij 8-0 de trotse Opa’s en Oma’s Pappa’s en Mama’s en vele toeschouwers die gelukkig niet waren weggewaaid konden niet veel later nog zien dat onze ‘’Goleiro’’ Stannio er bij de Penalties maar eentje doorliet konden nu lekker uitgewaaid en tevreden naar huis. De twee leiders konden niet meer als trots zijn op De Selecao en kunnen met een goed gevoel volgende week afreizen naar Vught om het op te nemen tegen Zwaluw F-6 lijstaanvoerder in onze competitie hopelijk kunnen we hier een goed resultaat neer zetten tot dan.

Auteur Michael Ossenblok
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


15-02-2014
 
 
RKSV Boxtel F4 - OJC Rosmalen F11
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)