Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RKSV Boxtel F4 - VFC Zwaluw F6
 

 

Selecao Boxtel F4 sluit  seizoen uitstekend af!!!

( lees duur 20 minuten.)
Vorige week vertelde ik jullie dat De Selecao een belangrijke rol kon gaan spelen in of dat ODC F7 of dat Zwaluw F6 kampioen kon gaan worden in de vierde klasse 117. Onze Selecao onder aanvoering van Luukinio kon niet anders dan gewoon haar sportieve plicht te vervullen en vol gas te geven tegen Zwaluw F6. In de uitwedstrijd hadden wij al laten zien een gewaagde tegenstander te zijn en kwamen zei naar een 0-3 achterstand nog terug tot 3-3 dus dat het voor Zwaluw F6 geen makkelijk potje ging worden was dan ook heel duidelijk. Onze Selecao had deze week weer kei hard getraind en wilden in de laatste wedstrijd alle trouwe supporters  persfotograaf Hans Verberk van Boxtel digitaal  en Toon Weidbeens van Cameraoplocatie  met een spektakelstuk bedanken voor hun steun in onze thuis en uitwedstrijden van het afgelopen seizoen. Zwaluw F6 was met vol vertrouwen naar Boxtel afgerezen met Vuvuzela’s,Spandoeken kinderchampagne en zakken chips etc etc hadden zij hun feestje al in gedachten. Medekoploper ODC F7 was ook naar deze wedstrijd komen kijken want bij een misstap van Zwaluw waren zei bij winst op Maliskamp kampioen. Voor de Selecao stond er dus niks meer op het spel maar toch waren sommige spelers een beetje zenuwachtig Matai ‘’Pelle’zag toch een beetje witjes maar na de speech van Coaches Michael en Twannie was het iedereen wel duidelijk lekker ballen en gas geven.
Zwaluw klaar?Boxtel klaar?fuuuuuuuuuuuuuuuuuut begin maar.

Het begin van de wedstrijd verliep een beetje voorzichtig maar na een minuut of vijf trok De Selecao het spel naar zich toe . Zwaluw had als laatste man een bonkige speler die alle ballen bij het minste of geringste naar voren roste en hoopte op een geluks paasje op de gevaarlijke Spits van Zwaluw F6 maar daar werd ons verdedigingsblok Roadrunner Tijn- Freek De Tank- Stijn De Slidingman niet warm of koud van. Er werd heel mooi samen gespeeld en het was een wonder dat de Selecao nog niet gescoord had kansen waren er voor Matai ‘’Pelle’’Luukinio en Souhail. Na een goed genomen corner vanaf rechts belande de bal op de grote teen van Joppie de bal viel achter de keeper en de doellijn ratatatatatatatatatatatatatatataaa 1-0 Selecaoooooo.
Alle spanning viel van ieders schouder…. ODC viel elkaar al in de armen het was stil bij het Zwaluw kamp maar alleee de wedstrijd duurt nog eventjes niets aan de hand. Pardoes een weggeroste bal van de bonkige laatste man kwam terecht bij een speler van Zwaluw die op weg leek naar de 1-1 maar daar kwam Stannio en verkleinde zijn goal en pareerde de bal vakkundig en hield zijn doel schoon spannenddddd Jessinio een ware plaaggeest op de rechterflank combineerde uitstekend met Luukinio die de bal  bij Matai ‘’Pelle’’bracht….. Matai ‘’Pelle’’knalde snoeihard de bal tegen de touwen 2-0 ratatatatatatatatatatattatatatatatataa . Freek De Tank die vandaag zijn beste wedstrijd van het seizoen speelde had voor rust nog kunnen scoren maar de keeper voorkwam dit uitstekend.

In de rust kwamen sommige ODC’ers langs om te zeggen zo door te gaan want hun kampioenschap kwam nu wel heel dichtbij. Na de ranja kon de tweede helft weer beginnen afgesproken zo door te gaan als in de eerste helft De Selecao had er weer zin. Zo gezegd zo gedaan Roadrunner Tijn die vandaag liet zien een hele goeie verdediger te zijn Stijn De Slidingman die bijna niet te passeren lijkt te zijn hielden achterin alles pot dicht. De Tank stond daarvoor en Souhail die het pingelen lijkt uitgevonden te hebben liet weer mooie moves zien op het middenveld….. Joppie werkte kei en kei hard er was voor Zwaluw dan ook eigenlijk niets te halen. De Selecao bleef lekker door voetballen en het was eigenlijk wachten op de 3-0 Luukinio was daar heel dichtbij maar zijn schot werd gekraakt door de bonkige laatste man. De Tank stoomde weer naar voren bracht de bal bij Matai ‘’Pelle’’ zijn voorzet belande voor de voeten van Jessinio ratatatatatatatatatatatatatatatatataa daar was dan eindelijk de verdiende 3-0. Vuvuzela’s klonken niet meer het Spandoek werd al vluchtig in de tas gestopt de kurk weer op de fles hun coach wist het even niet meer………. De Selecao rook bloed Zwaluw was rijp voor de slacht en met een’’ Beauty’’ van Freek de Tank die zijn schot in de rechter bovenhoek zag ploffen was het wel zeker dat een 4-0 achterstand tegen een ontketende Selecao niet meer te repareren valt. Jessinio strooide nog wat zout in de wonden door op Al’a Richard Witschge de bal te gaan staan hoog houden ……..foei Jessinio hihihihi

De wedstrijd leek gespeeld een laatste stuiptrekking van Zwaluw zei scoorde nog twee maal maar de verdiende 4-2 stand kwam niet meer in gevaar. Precies op tijd floot de prima scheidsrechter van vandaag voor einde wedstrijd en kon Zwaluw hun wonden gaan likken. De coaches en aanhang van ODC die later op de ochtend Maliskamp vernederde ( 13-2 winst) en dus kampioen waren geworden kwamen coach Twannie en Michael feliciteren en tevens bedanken voor deze overwinning maar het is toch echt De Selecao die deze wedstrijd dik en dik verdiend heeft gewonnen Zuur voor Zwaluw maar als wij ODC en paar weken eerder hadden verslagen hadden wij onze Fuvuzela’s uit de zolderdoos kunnen gaan halen…….om vandaag groot feest te kunnen gaan vieren. Elke week krijgen wij als Selecao alle credits voor ons mooie spel maar het is wrang om telkens langs de titel te grijpen.
Na de wedstrijd liet het De Selecao de frietjes en drankjes goed smaken en konden zei terug kijken op een goed seizoen wat nog niet helemaal voor bij is er zijn misschien nog twee mooie prijzen te winnen namelijk ons Thuistoernooi op 10 mei en een uittoernooi op 14 mei bij Wilhelmina Boys in Best.
Op Zaterdag 3 mei spelen we nog vriendschappelijk thuis om tien uur tegen WEC F4. Het was ons een genoegen Selecao wij hebben van jullie genoten dit seizoen

Twannie en Michael.

Auteur Michael Ossenblok
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


12-04-2014
 
 
RKSV Boxtel F4 - VFC Zwaluw F6
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)