Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Open Petanquetoernooi RKSV Boxtel 2015
 

 

Geslaagde eerste editie Open Petanquetoernooi RKSV Boxtel 2015

Bij voetbalclub RKSV Boxtel rolden zaterdag 23 mei geen leren maar ijzeren ballen over de velden. Die dag was er op het sportpark een toernooi voor iedereen die wel eens gezellig wilden jeu de boulen op gras. Het eerste Open Petanquetoernooi RKSV Boxtel werdt georganiseerd in samenwerking met de Boxtelse jeu de boules-vereniging JBV De Walnoot.

De beide clubs zijn van plan om het evenement voortaan elk jaar op de derde zaterdag van mei te houden. De opzet van beide verenigingen is om in een gezellige sfeer meer mensen te laten kennismaken met jeu de boules als recreatiesport. De grote winnaars van het eerste editie Open Petanquetoernooi RKSV Boxtel 2015 was het koppel Ad Pennings. en Joop schellekens !

Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


23-05-2015
 
 

Open Petanquetoernooi RKSV Boxtel 2015

 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)