Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Sinterklaas bezoekt RKSV Boxtel
 

 

Sinterklaas bezoekt voetbal vereniging RKSV Boxtel

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht......klonk het luidkeels in de BOC-kantine. De kinderen waren dan ook vol spanning of de Sinterklaas wel zou komen. En jawel de Goedheilig man met zijn 2 Pietermannen kwam binnen. Sommige kinderen vonden het toch wel spannend en andere kinderen doken gelijk op het rondvliegend strooigoed af.

De Sinterklaas ging in zijn stoel zitten en pakte zijn grote boek erbij. Alle kinderen werden een voor een naar voren gehaald en over elk kind wist de Sint dan ook iets te vertellen. Nadat ze bij de Sint waren geweest kregen zij een handje pepernoten van de Piet en een kadootje. De kadootjes mochten ze nog niet open maken. Pas toen iedereen was geweest mochten ze het papier er af scheuren. Nadat ook de kinderen op audientie waren geweest die pas later van school waren, vertrok de Sint weer.

Auteur AC commissie RKSV Boxtel
Meer RKSV Boxtel nieuws >>>>


03-05-2014
 
 
RKSV Boxtel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)