Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Emplina E2 - RKSV Boxtel E2
 

 

De Beloftes van de E2 vechten als Leeuwen

Na een flink pak slaag vorige week tegen Vlijmense Boys E1 (1-7) Moesten onze Beloftes weer vol aan bak een lastige uitwedstrijd tegen Empelina E2 stond op de rol. Na druk telefoon verkeer richting Empel werd er beslist dat er gewoon gevoetbald kon worden in Empel. Er stond ons vandaag dus een zware pot te wachten Empelina E2 stond met 9 uit drie bovenaan in de 2e klasse 2.21. Na een onwennig begin op het gladde kunstgras van beide kanten was Empelina die de wedstrijd zachtjes naar zich toe trok. En moest onze verdediging alle zeilen bij zetten om onze Kermit uit de wind te houden. Helaas was Kermit kansloos op een prachtige treffer over vele schuiven van Empelina en moest toch buigen om de bal uit het ''Netje'' te vissen 1-0.
Nog een paar keer kwamen we goed weg maar toch kwamen de Beloftes beter in de wedstrijd en kregen wij meer overwicht Godfred kreeg een prima bal van Jenzie maar helaas was Godfred te wild en ging zijn bal huizen hoog over het doel.......... Een mooie vrije trap van Freek werd  te nauwe nood uit de goal geranseld door de keeper van Empel de Beloftes drukte door en werden gevaarlijker..... Empelina werd wat gefrustreerd mede door het sterke optreden van onze verdediging Sliding Man-Tijntje-Groenie- en Freek zei hadden hun voorhoede stevig in handen en  gaven geen meter toe ....... Captain Meneertjer .K was onvermoeibaar en hielp samen met Tygo en Jenzie voor aanvoer na onze spitsen Luuk en Godfred. Met een 1-0 achterstand gingen we toch tevreden rusten en werden de puntjes nog even op de I gezet.

In de tweede helft gaven de Beloftes wel wat kansjes weg maar Kermit keepte vandaag een puike partij en hield prima met zijn verdediging stand. Een schot van ik meen Tygo trof helaas ging doel jammer want het zou een mooi doelpunt zijn geweest een mooie combinatie ging hier aan vooraf......... Ook een bal op de lat van Empelina en een gevaarlijk schot voorlangs bracht gelukkig niet de 2-0 op het scorebord het werd zomaar maar zeer verdiend 1-1 .
Groenie pikte van achteruit een bal op en brak door op rechts een prima pass op de mee opgekomen Luuk die op zijn beurt de bal controleerde en koelbloedig afmaakte.......BAM. Een verdiende 1-1 en onze Beloftes hadden dit ook zelf afgedwongen...Empelina werd hier en daar wat geïrriteerd en waren totaal de kluts kwijt....maar helaas moesten wij de 2-1 niet veel later toch slikken. Toch gaven we de moed niet op en gingen we op zoek naar een verdiend punt ...een bal op de lat en een bal die niet vol geraakt kon worden door Groenie waren wij toch dichtbij een gelijkspel maar helaas we stonden onverdiend met lege handen. De Beloftes van de E2 hadden vandaag zeker een puntje verdiend en hadden gevochten voor wat ze waard waren en Empelina prima partij geboden maar helaas.....
Dit alles geeft de burger moet en gaan we ons richten op volgende week Zaterdag voor de thuis wedstrijd tegen OJC Rosmalen aftrap om 09:00 uur op sportpark Munsel.

Auteur Micheal Ossenblok
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


05-03-2016
 
 
Emplina E2 - RKSV Boxtel E2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)