Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RKSV Boxtel C1 kampioen 2015-2016
 

 

RKSV Boxtel C1 ongeslagen Kampioen 2015-2016

De dag dat er een kampioenschap wedstrijd gespeeld zal worden door de C1 op de groene grasmat bij RKSV Boxtel. RKDSV is de tegenstander. Met 19 wedstrijden en 57 punten op de teller zijn ze nog ongeslagen. Bij winst of gelijkspel mag de titel "kampioen" officieel uitgesproken worden en zal dit zeker op gepaste wijze gevierd worden.

Maar eerst maar eens 70 minuten vol spelen. Om 13.00 uur staan de jongens gereed en gaat het fluitsignaal. De gezichten staan gespannen ondanks dat ze weten dat ze deze wedstrijd kunnen winnen. Dan valt er in de 3e minuut een doelpunt tegen. Hierdoor worden de jongens even opgeschrikt. Maar gelukkig herpakt de C1 zich en scoort in de 14e minuut de 1-1. Het spel ligt weer open en de aanval wordt in gezet. Met een mooie opbouw zoals ze dat kunnen wordt 10 minuten later de 2-1 gescoord. Daarna wordt er voor de rust nog 2x gescoord. De C1 gaat met 4-1 de rust in. In de rust wordt er al voorzichtig gedacht aan het kampioenschap en wordt de versiering langs het veld aangebracht. Ouders hebben meegedacht hoe we de jongens een mooi feest kunnen geven. Alles is van tevoren geregeld. In de tweede helft wordt er nog 4x gescoord. En ik moet zeggen tijdens de wedstrijd zaten er zeker hele mooie treffers bij.

Het eindsignaal valt, 8-1 op het scorebord en de C1 mag zich met trots kampioen noemen van het seizoen 2015/2016. Aan de jongens wordt een t-shirt uitgereikt met natuurlijk de titel "kampioen" en het embleem van het 75-jarig bestaan van RKSV Boxtel. De (kinder) champagne wordt in het rond gespoten en samen wordt er gejuicht. Het publiek wordt bedankt en de spelers gaan het veld af. Door de erehaag lopen ze het terrein af want daar staat de "platte kar" op hun te wachten. Nou ja... ......we hebben iets groter uitgepakt....een cabriobus. De jongens hebben een rondje Boxtel gemaakt. Bij terugkomst was er een feestelijk onthaal. Zingend op de tafels vierden de jongens feest. Na het feestmaal werd door de aanvoerder een dankwoord uitgesproken voor alle coaches/trainers en vlagger. Zij kregen een mooie groepsfoto kado als herinnering.

Al met al kunnen de jongens van de C1 terug kijken op een geslaagd kampioensfeest. Ook al moeten ze nog een paar wedstrijden dit pakken ze niet meer af.

Auteur Lilian van Breugel
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


09-04-2016
 
 
RKSV Boxtel C1 kampioen 2015-2016
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

09-04-2016
 
 
RKSV Boxtel C1 kampioen 2015-2016
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)