Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RKSV Boxtel E2 - Emplina E2
 

 

Emplina E2 twee maatjes te groot en pakken Kampioenschap!!!

Zaterdag 16 april kwam de koploper Emplina E2 op bezoek dat het geen makkie ging worden wisten wij op voorhand zei beschikken over een top team met op alle linies goeie voetballers maar zoals wij vandaag de wedstrijd begonnen was zwaar DRAMA. Natuurlijk zijn er talloze redenen te noemen onze pijlsnelle spits Godfred was om bepaalde reden niet komen opdagen en Jenzie was op een kinderfeestje op zijn hoofd gevallen en moest  met twee hechtingen zich afmelden voor deze wedstrijd.

De uitwedstrijd speelde onze Beloftes de beste wedstrijd van het seizoen en verloor nipt met 2-1 waar een puntje op zijn plaats was geweest.Dus was Emplina er toch niet geheel gerust op aan de warming –Up van Emplina kon je al zien dat zei kost wat kost vandaag het Kampioenschap wilde binnen halen. Ons Jeugdscheidsie van vandaag Lars van Hamond  die een puike wedstrijd floot hij begon de wedstrijd om precies 09:00 uur en welgezegd om 09:06 uur stonden onze Beloftes al op een  0-3 achterstand we werden op alle fronten afgetroefd het leek nergens op duels werden niet aan gegaan en we schoten de bal te snel naar de verkeerde kleur. Als we zo blijven spelen houden wij het niet onder de tien vandaag gelukkig hielden we het even tegen goeie reddingen van Kermit voorkwam erger. Maar Emplina had echter geen boodschap aan ons en wilde de wedstrijd volledig dood maken en scoorde er nog lustig op los de 0-4 ,0-5,0-6,0-7 vielen als rijpe appels van de boom hier en daar kleine spelde prikjes van onze kant maar niet meer dan dat.

Met een 0-7 achterstand gingen we de rust in.

Tja wat zou Philip Cocu in zo'n geval tegen zijn spelers zeggen....??? We staken de koppies bij elkaar en wisten ook dat wij dit ons hondstrouwe publiek niet konden aandoen zo ook onze Huisfotograaf  Hans Verberk van Boxteldigitaal had nog geen fatsoenlijke actie foto kunnen maken alleee Beloftes gas op die Lollie en er komt nu geen muis meer doorheen aan de bak. De Beloftes hielden hun woord en de toeschouwers werd nu strijd en passie getoond en ook Hansie Hansie hoorde ik druk klikken op zijn Camera. Het leed was natuurlijk in de eerste helft geleden maar onze verdediging met Freek,Tijn,Groenie,en Stijn vochten als leeuwen en Matai was weer als vanouds sterk en zwoegend op de rechterkant en Luuk werd nu wel gevonden in de Spits.... Tygo die vandaag ik denk wel 10 km heeft gelopen was een plaag voor de Empina verdediging. Kermit redde nog een paar keer bekwaam en hield in de tweede helft zijn doel schoon.

De Beloftes wisten nog twee keer te scoren Tygo pikte een goaltje en Matai ronde een mooie aanval bekwaam af  2-7 de tweede helft hebben wij gewonnen (hihihihi) De wedstrijd liep op het einde Vuzuzela's,Kinder Champagne,en Spandoeken verschenen aan de kant van Empina al voorzichtig uit de dozen. Toen scheidsrechter Lars voor het einde van de wedstrijd floot barste het feestgedruis los aan de kant Emplina E2 en terecht een hele goeie ploeg die het kampioenschap in de 2e klasse 2.21 dan ook dik en dik hebben verdiend. Namens ons hele team een dikke proficiat en veel s6 in de 1e klasse. Helaas hebben de Beloftes het Emplina niet moeilijk gemaakt en de coaches iets teleurgesteld maar we hebben nog een wedstrijd om het seizoen iets of wat op te leuken as Zaterdag tegen OJC E4 in Rosmalen is het dan te doen. Aan al het mooie komt helaas een einde vanavond de laatste training as Zaterdag de laatste wedstrijd en nog twee toernooitjes te gaan en dan zit het erop onze Beloftes zullen hun moves en Skills elders gaan laten zien onder waarschijnlijk nieuwe trainers en nieuwe spelers.

Maar eerste gaan we zaterdag voor drie punten strijden kom op die Rood-Witten vooruit Boxtel E-2..............

Auteur Micheal Ossenblok
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


16-04-2016
 
 
RKSV Boxtel E2 - Emplina E2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)