Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RKSV Boxtel E2 - GDC E2
 

 

Driepunter voor De Beloftes van de E2!

Na de geslaagde ''Twin Games" van vorige week zaterdag lag de aandacht weer vol op de spannende competitie in de 3e klasse 3.37 . Zaterdag 7 november was laagvlieger GDC E2 onze tegenstander die na vier wedstrijden met nul punten en een doelsaldo van 43 tegen en 0 voor op de laatste plaats in de competitie staan. Van onderschatting wilde de twee leiders niets horen vol erop en vroeg druk zetten was hun advies de Beloftes luisterde mak en gewillig ze hadden honger ....honger naar doelpunten .

Ons hondstrouwe publiek en aanwezige Pers waren er weer klaar voor. boxteldigitaal  was er weer met zijn gevoelige lens zoals altijd de mooiste kiekjes en actie foto's van onze Beloftes te maken. Onze Beloftes begonnen zoals gezegd lekker fel en vol gif aan de wedstrijd.GDC E2 kwam amper aan voetballen toe en de eerste doelkansen waren al snel een feit. Hoe hoog de uitslag vandaag ook zou worden mag geen waarde hebben GDC die al een 14-0 en 13-0 om de oren hadden gekregen ging ook vandaag door de slachtbank GDC was ook vandaag geen partij voor De Beloftes van de E2. Dat wij hun eerste doelpunt moesten incasseren was zuur maar eigenlijk ook wel leuk voor die gasten eindelijk van die hatelijke nul af lachte hun leider. Het werd vandaag voor ons een dikke 10-1 overwinning met prachtige doelpunten maar ook mooie combinaties die soms niet tot doelpunt verwerkt werden maar goed..kansen waren er in overvloed............. Het was aanvoerder Tygo die het goeie voorbeeld gaf strak schot in de hoek BAM 1-0. De 2-0 kwam op naam van Luuk op aangeven van Godfred. Nu was het Godfred zelf die na een knappe individuele actie de keeper het nakijken gaf 3-0. Weer was het Luuk die een losse flodder in het doel zag verdwijnen 4-0. Nog net voor rust was het Matai ''Meneertje K.." die de 5-0 liet noteren. Onze verdedigers Tijntje-Freek-Stijn en Groenie gaven geen kansje weg ''Kermit had dus de NUL.Na rust deed een GDC verdediger nog een duit in het zakje en maakte 6-0 waar Luuk zijn valse ''Hendrik'' compleet maakte 7-0 .

Ook de hard werkende  ''Groenie'' mocht een bijdrage leveren hij maakte de 8-0.Onze verdedigers Tijntje-Freek-Stijn en Stan lieten nog geen muisje door Kermit had nog steeds de NUL..... Jensie had vandaag de nodige pech met zijn ruches maar was over het hele veld aanwezig helaas stond zijn vizier niet op scherp anders.......Na stevig aandringen van Stijn ''De Sliding Man''lukte het hem om strak in de verre hoek te scoren zijn eerste van het seizoen mooie goal Stijn 9-0. Slaap kindje Slaap daar buiten loopt .............een Spits van GDC weg boelkloedig zag Kermit zijn NUL als sneeuw voor de zon verdwijnen oeps 9-1. Helaas maar jammer geen NUL voor ons gedreven Keepertje ''Kermit"komt goed er komen nog belangrijke wedstrijden waarin Kermit zich zal onderscheiden. Matai maakte nog snel de 10-1 en konden De Beloftes van de E2 hun welverdiende warme douche gaan opzoeken.

Volgende week wacht ons de uitwedstrijd naar Kerkdorp Esch om daar tegen de plaatselijke Esche Boys E1 te spelen aanvang wedstrijd 09: 30 uur.

Tot Zaterdag, Twan en Michael.

Auteur Micheal Ossenblok
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


07-11-2015
 
 
RKSV Boxtel E2 - GDC E2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)