Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RKSV Boxtel E2 - ODC E7
 

 

De Beloftes van de E2 niet door in Bekertoernooi.

Vandaag zaterdag 24 oktober was onze laatste poule wedstrijd in het Bekertoernooi na een zege en een gelijkspel moesten wij vandaag winnen om door te gaan in de bekercompetitie. Onze tegenstander ODC E7 had twee keer gewonnen en hadden aan een punt genoeg. Dat dit geen makkelijke opgave zou zijn wisten we van te voren want ODC E7 heeft ''Bente'' Na twee goede trainingen en met het vizier op ODC E7 moest het vandaag gaan gebeuren. In een ver verleden hebben we verschillende keren tegen dit ODC E7 gespeeld nimmer wisten wij er met de punten vandoor te gaan enkel in de Minie Competitie kaapte wij het Kampioenschap voor hun neus weg wat natuurlijk nog steeds in ons geheugen staat gegrift. De opdracht was ''simpel'' WINNEN. Bij de teambespreking afgesproken dat als het niet met mooi voetbal kan dan maar door hard voor elkaar te werken en alles te geven. Na een goede warming-up en het handen schudden kon het dan eindelijk losbarsten afgelopen week werd er op school en in de klassen al druk over gespeculeerd wie zou deze ''Kraker'' winnen?? De Beloftes van de E2 begonnen niet zo heel sterk aan de wedstrijd en lieten de bal aan ODC E7 die daar wel raad mee wisten vlot werd er gecombineerd en de opkomende ''Bente''kwam in balbezit haar schot was onze ''Kermit'' te machtig zijn te slappe handje raakte de bal nog wel maar verdween toch in de goal 0-1. Kom op wij kunnen dit ook we deelde een paar kleine spelden prikjes uit... een mooi schot raakte de paal en in de rebound weer aaaaiiiiiiii het was ons nog niet gegund.Hans Verberk van BoxtelDigitaal onze huisfotograaf het er druk mee het spel golfde flink op en neer  zijn lens kon het amper verwerken een lust om te zien er was volop beleving en strijd aan beide kanten.

Een te hoge voorzet van ODC E7 butste hoog voor onze goal op het oog een te pakken bal voor onze ongelukkige ''Kermit'' echter kon hij de bal niet pakken en was het een ODC speler die de bal in de goal werkte 0-2...F .... U zult denken het was niet de dag van " Kermit' maar deze gast heeft enorm veel talent en had afgelopen week zelfs nog twee persoonlijke trainingen bij Trainer Twan afgekocht dit geeft aan wat hij maar dolgraag het verschil zou willen maken. De Beloftes van de E2 rechte de rug en het was ''Groenie'' die op volle snelheid vele ODC ers achter zich liet alleen kwam hij net een teenlengte te kort om de bal te kunnen afdrukken. Onze gevaarlijke spits Luuk had even niet in de gaten dat de ODC keeper zijn doel te ver uit was gegaan en maakte Luuk helaas de verkeerde keuze door de bal bij hem te houden. Wij kregen ook de kansen dat was duidelijk en het was Jensie die de spanning gelukkig weer in de wedstrijd bracht na een mooi solo punterderde hij in de verre hoek  1-2. Niet veel later stuurde Stijn ''De Sliding Man''de aalvlugge Godfred Kumi alleen op de keeper af .......ja ja ja ja ja ja  oeiiiiiiiiiiii helaas zijn schot miste het doel ruimschoots.

We hadden op 2-2 kunnen komen echter viel de bal niet veel later voor de voeten van de ODC Spits ''Sander''? De Tank en Kermit hadden allebei het idee de bal te kunnen verwerken maar daar had de ODC Spits lak aan BAM 1-3 het verschil was weer twee doelpunten.Het was nog niet over in de eerste helft nog voor rust tekende ''Meneertje K.." Matai voor de 2-3 uit een strak genomen corner van Luuk tikte hij de bal achter de Keeper ....... Het publiek werd prima vermaakt zo ook in de tweede helft het ging aan onze kant zeker heel goed en waar wij op zoek moesten naar de 3-3 gaven we natuurlijk veel ruimte weg. Een prima combinatie tussen ''De Tank'' en Jensie............... gaf  Jensie de bal op een presenteerblaadje aan Matai die op zijn beurt de bal had moeten binnen knallen helaas maaide hij finaal over de bal heen dit had hem kunnen zijn ... Er werd hard gewerkt aan onze kant en onze verdedigers probeerde zo snel mogelijk ons middenveld en spitsen te voorzien van de bal zei hielden knap stand tegen de behendige Spelers van ODC E7.

De spanning droop van de wedstrijd zou het ons lukken om langs ODC te komen?? ODC combineerde er nog eens door een mooi schot van een ODC speler kwam gelukkig op de lat poefff en ''Kermit'' kwam nog een keer heldhaftig zijn doel uit om erger te voorkomen. De tijd tikte door het zou niet lang meer zijn De Beloftes van de E2 gaven nu al hun laatste krachten en verdiende een corner. ''Groenie'' sleep zijn messen nam een perfecte corner en daar was ie de verdiende 3-3 ''Tygoinio''drukte zijn hoofd tegen deze bal het was alles en iedereen te machtig ...... De Trotse papa Wilfred Schellen brak in tranen uit we hebben hem nog nat moeten houden anders was ie uit gedroogd!! Eerlijkheid gebied te zeggen een winnaar verdiende deze wedstrijd niet en een gelijkspel was dan ook een mooie eindstand waar iedereen mee kon leven. De Beloftes van de E2 hebben vandaag alles gegeven en dit geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden in de competitie. Kevin-Stan-Tijn-Freek-Stijn-Jens-Godfred-Matai-Tygo en Luuk super gedaan vandaag boys mooie prestatie van jullie wij zijn trots op jullie.

Wij wensen ODC E7 s6 in het Bekertoernooi wellicht dat wij jullie komen aanmoedigen in de Bekerfinale ..............

Over twee weken spelen onze helden thuis tegen GDC E2 aanvang wedstrijd 09:00 uur.

Auteur Micheal Ossenblok
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>
Meer ODC voetbal nieuws >>>>


24-10-2015
 
 
RKSV Boxtel E2 - ODC E7
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)