Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RKSV Boxtel E2 - OJC Rosmalen E4
 

 

De Beloftes van de E2 verliezen opnieuw!!

Afgelopen zaterdag 12 maart ontvingen de Beloftes van de E2.. OJC E4 uit Rosmalen. Een team met enorm veel jonge talenten en een enorme Drive om te winnen. Gezien de standenlijst met een uit drie staat OJC E4 te laag. Onze Beloftes konden ook vandaag het verschil in de 2e klasse niet maken. Vooraf afgesproken fel te beginnen helaas lieten wij het kaas toch van het brood eten we kregen wel kansen via Luuk (Lopbal) en Jenzie...maar helaas gingen deze kansjes verloren. Kom je op voorsprong word het een andere wedstrijd maar als......telt helaas niet. OJC was wel nauwkeurig en maakte twee prima doelpunten en zorgde voor een 0-2 rustand. GGRRRRRRRRRRRR.

In de tweede helft leken de Beloftes het er toch niet bij te laten zitten en combineerde veel en veel beter dan in de eerste helft de tweede bal was nu wel voor ons maar tot echte kansen kwamen we echter nog niet. Prima reddingen van Kermit.... en onze verdediging hield regelmatig knap stand. Maar helaas maakte OJC de 0-3 en niet veel later de 0-4......... Toch werd er nog flink gebikkeld en gaven de Beloftes niet op en konden we nog twee keer knap scoren twee identieke doelpunten vanaf rechts in de verre hoek wisten Groenie en Jenzie de uitslag net iets dragelijker te maken 2-4. Helaas was er geen tijd meer om een puntje te stelen wat eigenlijk dan onverdiend geweeest zou zijn ......... De Beloftes speelde vorige week een puike wedstrijd waar zei zeker een puntje hadden verdiend vandaag won OJC E4 terecht met 2-4 een dikke proficiat van onze zeide. Uithuilen en op naar as Zaterdag dan wacht de uitwedstrijd in en tegen  Zwaluw E2 uit Vught. De vorige ontmoeting eindigde in een 3-1 overwinning voor ons wellicht lukt het zaterdag weer opnieuw om drie punten te pakken. Zwaluw E2 – Boxtel E2 aanvang wedstrijd 09:00 uur.

Twan en Michael.

Auteur Micheal Ossenblok
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


12-03-2016
 
 
RKSV Boxtel E2 - OJC Rosmalen E4
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)