Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Vlijmense Boys E1g - RKSV Boxtel E2
 

 

De Beloftes van de E2 verliezen opnieuw !!!!!

Na de schitterende pot vorige week tegen ODC E2 (2-3 verlies) waar we het nodige zelfvertrouwen hadden geput mochten de Beloftes het nu opnemen tegen de nummer twee Vlijmense Boys E1. Het zonnetje scheen lekker en het was dan ook lekker weer om een potje te voetballen. Onze tegenstander van vandaag stonden drie punten achter op koploper Empelina E2 en moesten winnen om in het vizier te blijven van Empelina.


Je zag en merkte aan alles dat het vandaag een moeilijke klus zou gaan worden voor onze Beloftes het was zeker geen beste wedstrijd van onze menneke's maar ook al zouden ze top zijn geweest... we zouden vandaag geen punt(en) mee naar Boxtel nemen dat stond vast. Het begin van de wedstrijd ging lekker gelijk op wij kregen de nodige kansjes maar Vlijmense Boys had het betere van het spel en ook de grootste kansen. Na ongeveer 7 minuten ging Kermit door de knietjes een makkelijke bal waar onze goalie de laatste weken geen probleem mee zou hebben verdween nu tergend de goal in.

Het viel op dat de ouders van onze tegenstander zich al gewonnen voelde na de 1-0 die zich op verschillende plekken op het veld hadden opgesteld en zich met elk dingentje gingen bemoeien de jeugdige scheidsrechter die het prima deed werd toch menig maal ingefluisterd dat een ingooi voor ons toch echt voor Vlijmense Boys was en geen overtreding van onze kant toch ECHT wel een overtreding was....... en vonden het zelfs nodig om onze spelers voor alles en wat uit te maken je ziet het steeds vaker ouders die zich met alles en iedereen willen bemoeien en maak je als leider bekend dit vooral niet te doen omdat wij nog steeds met kinderen bezig zijn je moet uit kijken of ze slaan je op je neus of een dik oog .... Tja Freek had hier gewoon scheid aan en schoot de 1-1 tegen de touwen ook hier ging de doelman niet vrijuit maar we tellen hem gewoon Freekie...... Onze hard werkende Spits Luuk kreeg nog een mooi schietkansje maar zijn schot onbrak het aan kracht maar als die erin in was gegaan hadden we denk ik de ME alvast kunnen bellen..... Maar gezegd  Vlijmense Boys was sterker op alle linies en hielden onze verdediging flink bezig maar door goed keepers werk van Kermit bleef het nog efkes 1-1 . Helaas kwamen we toch  op een 2-1 achterstand een mooi zuiver schot verdween achter de kansloze Kermit............ Rust.

In de rust gezegd proberen lekker kort te dekken en proberen niks weg te geven en hopen op een smerig doelpuntje van onze kant. Onze Beloftes deden wat afgesproken was en  onder leiding van de felle Sliding Man en Co vochten De Beloftes voor wat ze waard waren. Maat zoals eerder gezegd onze Beloftes waren niet top vandaag maar werkte hard om de schade beperkt te houden. Het is toch elke week zwaar en aanpoten in de 2e Klasse jammer voor onze menneke's op trainingen altijd 110 % inzet en hard werkend om Zaterdags een mooi resultaat te kunnen neerzetten helaas zullen we nog twee wedstrijden vol aan de bak moeten. Oja de wedstrijd is nog bezig..... door slap verdedigen gaven we vrij makkelijk de 3-1 weg ...maar door een prima tegenstoot kon Luuk de bal bij Tygo bezorgen die koeltjes de spanning in de wedstrijd terug bracht 3-2..... Oei oei Tygo die iets later de 3-3 op de schoen had liggen begonnen de gemoederen bij de vele scheidstrechters/grensrechters langs de kant al flink op te lopen ....op attenderen van een van die vele scheidsrechters werd Kermit bestraft met een handsbal wie Kermit nog niet kent dat is onze Keeper en een Keeper mag de bal in de handen pakken echter is er geen echt keepers gebied maar de Scheids ging op het verzoek in en legde de bal op een gevaarlijke plek voor de goal een papa vond het nog effe nodig om de bal eerst ff op goal te vlammen (raakte gelukkig niemand) voordat hij de bal aan de scheidsrechter gaf tja om dan je mond te houden is best moeilijk ook al moet je het goede voorbeeld geven maar na wat verwensingen en beloftes van de stoere vaders hield ik maar stil ......(Dank je Twan).  Gelukkig ging de bal langs en de spanning bleef nog even in de wedstrijd we hunkerde naar het eind we dachten niet meer aan een gelijk spel of een overwinning voor ons was het al genoeg geweest.

Vlijmense Boys maakte vlak voor tijd 4-2 en waande zich al kampioen echter zijn er nog twee wedstrijden te spelen wij spelen in deze competitie geen rol van betekenis meer maar ik hoop dat ODC volgende week drie punten tegen Vlijmense Boys pakt en dat Empelina de techte kampioen word.....  let wel op ze brengen wel hun eigen scheidsrechters mee. Trots op onze Beloftes zijn we toch deze week weer lekker trainen en op naar volgende week Zaterdag dan ontvangen wij denk ik de Kampioen in onze competitie Empelina E2.

Boxtel E2 –Empelina E2 aanvang 09:00 uur op sportpark Munsel.

Twan en Michael.

 

Auteur Micheal Ossenblok
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


09-04-2016
 
 
Vlijmense Boys E1g - RKSV Boxtel E2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)