Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

RKSV Boxtel JO11-1 - Taxandria JO11-2
 

 

Boxtel Jo11-1 klinkende overwinning Taxandria Jo11-2 levert kampioenschap op  

Kampioenen... kampioe­nen..... kampioenen... klonk het rond de klok van kwart voor tien na een klinkende 16-4  overwinning op Taxandria was het feest op Sportpark Munsel. De drie leiders Ricardo, Joop en Johan waren zo trots als een pau op hun Selectie met maar een verliespartij werd de Jo11-1 glansrijk kampioen in de 2e Klasse. 
Jaap, Mike, Rens, Je­sse,Godfred, Freek, Stijn, Matai,Damian, Luuk van harte gefeliciteerd met jullie verdiende kampioenschap.


Met een mooi versier de kampioens huifkar trok de selectie een mooie ereronde door het centrum van Boxtel. Ook werden ze in een mooie trui gehesen en hoort er een mooie bokaal en natuurlijk frietjes en drinken bij. Zo konden de Jo 11-1 met een voldaan gevoel terug naar huis en zullen ze aan deze mooie dag nog lang terug denken. 

Auteur Michael Ossenblok
Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


03-12-2016
 
 
RKSV Boxtel JO11-1 - Taxandria JO11-2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)