Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

sv Braakhuizen 2 - RKSV Boxtel 2
 

 

RKSV Boxtel 2 verliest promotie wedstrijd tegen Braakhuizen 2

Maandag 5 juni werd op sportpark de Kievit in Geldrop de alles beslissende promotie wedstrijd gespeeld Braakhuizen 2 – RKSV Boxtel 2. Na een gelijkspel 2-2 in de voorgaande wedstrijd stonden alle registers nog open voor beide teams. RKSV Boxtel 2 liet zich in de beginfase van de wedstrijd zien met een afstandsschot die voor de keeper van Braakhuizen onhoudbaar was maar net op de lat.

Het publiek kreeg vanaf dat moment een spannende wedstrijd voorgeschoteld die na twee keer 45 minuten spelen nog geen winnaar kende. Braakhuizen wist in de laatste minuut van de tweede verlenging de eindstand in hun voordeel van 5-4 op het scorebord te plaatsen. RKSV Boxtel 2 die een prima seizoen hebben gespeeld promoveren net niet naar de 2e klasse.

Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


05-06-2017
 
 
sv Braakhuizen 2 - RKSV Boxtel 2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)