Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Zeskamp RKSV Boxtel
 

 

Zeskamp RKSV Boxtel donderdag 10 mei 2018

Op donderdag 10 mei 2018 zal de gezellige Zeskamp weer gehouden worden op het sportterrein van RKSV Boxtel. Het is een vrije inschrijving dus je hoeft niet persé lid te zijn van RKSV Boxtel.

Tijdens de zeskamp is het de bedoeling dat je bij een spel naar keuze de joker inzet!
Dit levert dan voor dit spel dubbele punten op. Om deze dus te kunnen inzetten is het noodzakelijk dat je er een hebt! Knutsel deze met je groep in elkaar en win een prijs voor de origineelste en mooiste joker!

Als je mee wilt doen geef je dan op bij je leider, deze kan jullie dan als team inschrijven.
Een team moet bestaan uit minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers.
Zijn er geen complete teams dan kan je je ook individueel inschrijven. Je wordt dan in een willekeurig team ingedeeld.Je kan je aanmelden via mail: activiteiten@rksvboxtel.nl Mocht je je hebben opgegeven en je bent toch verhinderd, geef dit uiterlijk 5 mei door aan de activiteitencommissie: activiteiten@rksvboxtel.nl. Dit in verband met het opstellen van de wedstrijdschema’s.

Wil je graag helpen bij deze activiteit? Stuur dan een mailtje of zet je naam op het bijgevoegde formulier. Wij nemen dan contact met je op. Tot donderdag 10 mei 2018!

Meer RKSV Boxtel voetbal nieuws >>>>


24-03-2018
 
 
Zeskamp RKSV Boxtel donderdag 10 mei 2018
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)