&

RKSV Boxtel 1 - WEC 1

RKSV Boxtel en WEC houden elkaar in evenwicht

Zondag 21 oktober deelden RKSV Boxtel 1 op eigen sportpark Munsel de punten met WEC uit Wijbosch. De eerste wist WEC op een 0-1 voorsprong te komen dat in de begin fase sterker speelden dan RKSV Boxtel. RKSV Boxtel speler Youri van Tooren wist nog voor de rust de gelijkmaker aan te tekenen. De tweede helft waren de rollen omgedraaid en wist Rick van Hamond RKSV Boxtel op voorsprong te brengen. WEC bleef strijden voor dat ene puntje en met succes in de 87e minuut stond het scorebord op een 2-2 wat uiteindelijk de eindstand bleek.

Zondag 28 oktober speelt RKSV Boxtel 1  een uitwedstrijd tegen Ravestein 1 om 14.00 uur op sportpark den Ong