Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Steun Beachvolleybal Boxtel !
 

 

Steun Beachvolleybal Boxtel!


Vorige week hebben wij al een persbericht verstuurd waarin we vermeldden dat we een protestactie voeren tegen de beslissing van de Gemeente Boxtel om een streep te zetten door het BeachVolleyBal-toernooi in Boxtel.
Het BeachVolleyBal-toernooi is het grootste en meest bezochte evenement van Boxtel en de gemeente vind het nu noodzakelijk (na een handjevol klachten) om een streep erdoor te zetten.
Uit de reactie van de gemeente na ons persbericht blijkt dat de gemeente nu inzet op alleen het daggedeelte van het Beachvolleybal-toernooi, dus alleen het sportgedeelte. De gemeente wenst geen vergunning af te geven voor het avondgedeelte, de Rabo Beach Break, welk het muziekgedeelte is van het evenement.

In onze ogen onbegrijpelijk. Door de combinatie van het dag- en avondgedeelte, is dit evenement juist een uniek evenement. Sport en muziek wordt op een aangename manier met elkaar verenigd. Overigens is dit natuurlijk een reactie die te verwachten viel vanuit de gemeente, men wil namelijk haar eigen hagje redden en hiermee uiteraard de bevolking en de politiek overtuigen, want ook die laatste begint zich behoorlijk te roeren.
Inmiddels heeft onze actie behoorlijk wat stof doen opwaaien in Boxtel en omgeving. De facebook-pagina van Steun BeachVolley Boxtel alleen al telt op dit moment ruim 1100 vrienden die de actie ondersteunen. En dat in nog geen week tijd. Dan hebben we het nog niet over de vele reactie op deze facebook-pagina, elders op internet en de reacties die binnenkomen via de mail.


Inmiddels is besloten om de vele aanmeldingen en reacties aan te bieden tijdens de gemeenteraadsvergadering van 23 april a.s. We roepen dan ook iedereen op om daarmee heen te gaan, zodat we duidelijk ons standpunt kunnen laten horen.
Uiteraard hopen wij dat ook u aanwezig zult zijn.

 

Bron: Steun Beachvolleybal Boxtel
Auteur :Jos Hermans
Meer volleybal nieuws >>>>


09-04-2013
 
 
Steun Beachvolleybal Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)