Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Blox MA1 - Nuvoc MA 1
 

 

Blox MA1 verliest na een zware strijd van Nuvoc MA1.

Zaterdag  8 november traden de Blox meisjes A1 in sporthal de Dommel aan tegen de meisjes A1 van Nuvoc uit Veldhoven. De Blox meisjes A1 bekleden een nette zevende plaats van de competitie maar de Nuvoc meiden die op de eerste plaats staan werd het een zware strijd. De Boxtelse volleybal meiden vochten als leeuwinnen maar konden niet voorkomen dat de winst toch naar Veldhoven ging. Met de volgende set standen 12-25, 18-25, 22-25, 18-25 werd de wedstrijd met 0-4 verloren.

De Blox MA1 spelen op zondag 22 november wederom een thuis wedstrijd in sporthal de Dommel om 15.00 uur nu tegen VC Unitas MA1 uit Boekel. U bent van harte welkom om de meiden in sporthal de Dommel aan te komen moedigen want dat kunnen ze zeker goed gebruiken.

Meer volleybal nieuws >>>>


08-11-2014
 
 
Blox MA1 - Nuvoc MA 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)