Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Triade-VCT DS 4 (Tilburg) - Blox DS 1
 

 

Blox DS 1 pakt volle winst op Triade-VCT DS 4 (Tilburg)

Bijna op volle sterkte reisden Blox Dames 1 zaterdag 8 maart af naar Tilburg om daar te strijden tegen Dames 4 van Triade-VCT. In de eerste set werd onder leiding van coach Stanneke Teunissen hard gewerkt en dat leverde een mooie voorsprong op. Door slordigheden aan eigen kant en twijfelachtige keuzes van de scheidsrechter liep Triade de achterstand in en werd het nog spannend. Blox trok uiteindelijk aan het langste eind: 27-29.

In de tweede set was er van tegenstand aan Tilburgse zijde geen sprake en met gemak won Blox met 7-25. In de derde set bood Triade meer weerstand en liep Blox tegen een achterstand van 8 punten aan. Door goed verdedigend werk van Lisa Hegeman en sterk aanvallend spel van Romee van der Rest werd de achterstand weggewerkt en won Blox de set met 23-25. Dit inspireerde de Boxtelse dames om alle punten mee te nemen uit Tilburg en dat lukte. De laatste set werd gewonnen met 18-25 waardoor de 5 punten voor Blox zijn.

Aanstaande zaterdag speelt Blox Dames 1 thuis om 13.00u in sporthal De Dommel tegen Hajraa Dames 3.

Auteur Lieke van de Zand
Meer volleybal nieuws >>>>


08-03-2014
 
 
Triade-VCT DS 4 (Tilburg) - Blox DS 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)