Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

VVC H1 - EVV H1
 

 

Beker droom voor VVC-Heren 1 voorbij

Zaterdag 18 oktober was het dan zo ver. Heren 1 van volleybal vereniging VVC-Vught mocht weer strijden voor de nationale beker. Deze ronden mochten ze aantreden tegen de heren van Volga uit Gaanderen en E.V.V. uit Elburg. 1 van deze 3 teams zou door gaan in de nationale Beker. De eerste wedstrijd troffen zij Volga. Het was een erg spannende en boeiende wedstrijd waarbij Volga net te sterk was. Uiteindelijk ging Volga er met de winst vandoor. 3-0 (24-26, 27-29, 24,26).

De tweede wedstrijd troffen de mannen van Vught E.V.V.
E.V.V. pakte al snel het voortouw in de wedstrijd en kwam op een 2-0 voorsprong in sets.        Waardoor de beker droom van Vught al voorbij was. De heren wilden toch nog een wedstrijdje winnen. En wonnen de 3e set. Ook de 4e set was VVC te sterk voor E.V.V.
Er kwam een 5e en beslissende set. De mannen van Vught starte goed en kwamen op een voorsprong, waarna E.V.V. erg goed terug kwam en op het laatste moment de winst binnen haalde. Waardoor Vught met 3-2 verloor. (18-25, 22-25, 25-19, 25-23, 12-15)

Volgende week speelt VVC om 17:00 tegen Spie/De Burgst Breda H1 in Sportcentrum Breda

Job Dievelaar


18-10-2014
 
 
VVC H1- EVV H1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)