Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

VC Blox opening nieuwe seizoen
 

 

VC Blox viert de opening van het nieuwe seizoen

Groot feest zondag 30 augustus!! VC Blox viert de opening van het nieuwe seizoen en natuurlijk onze nieuwe 'thuis' accommodatie sporthal De Braken. Dit gaan wij groots vieren! 's Middags verzorgt het 'Join Volleybal' team van NeVoBo voor een geweldige Join Volleybal Tour met verschillende attracties: een smashmeter, spronghoogtemeter, springstadion en nog veel meer! Deze activiteiten zijn niet alleen voor de jeugdleden van VC Blox maar voor alle jeugd die zo op een leuke en speelse manier kennis kan maken met volleybal.

Na de Join Volleybal Tour zal er een clinic gegeven worden door een ex-international of eredivisie speler. We gaan zorgen voor een grootse opening en aan het einde van de middag is er een barbecue voor leden en sluiten we af met een gezellig feest!
De komende weken volgt er meer info over deze feestelijke dag; blo(x)k deze dag alvast in jouw agenda!

Meer volleybal nieuws >>>>


30-08-2015
 
 
VC Blox
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)