Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

VC Blox
 

 

VC Blox programma opening nieuwe seizoen

Beste allemaal, tijden voor de gezellige middag en avond op zondag 30 augustus zijn bekend!
En natuurlijk aanvullende informatie De Join Volleybal Tour met de attracties van de Volleybalbus van NeVoBo, zal starten om 13.00u en zal tot 16.00u duren.Deze sportieve activiteiten zijn bedoeld voor de CMV & C jeugd en de basisschooljeugd, opgeven is niet nodig! De officiƫle opening van de Blox zaal is natuurlijk voor iedereen en zal om 16.15u plaatsvinden. Daarna is de 'Clinic' en deze is voor B en A jeugd en Heren 1. Het is nog niet duidelijk wie de Clinic gaat verzorgen....spannend!

Deze zal zijn van 17.00u tot 18.00u.
Aanmelden is nodig, via vcblox@hotmail.com. Is wel voor iedereen openbaar!
Om 18.15u begint de BBQ en is voor leden vanaf B jeugd, je kunt je hiervoor aanmelden via vcblox@hotmail.com. Niet vergeten De BBQ is voor leden gratis en voor 10 euro mag je iemand meenemen. Gezellig! Blo(x)k deze middag en avond in jouw agenda.
Maar...we zijn ook op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, geef je op als je wil helpen bij de activiteiten van de Volleybalbus, maar ook voor andere activiteiten is hulp welkom! vcblox@hotmail.com Dank je wel!

Meer volleybal nieuws >>>>


30-08-2015
 
 
VC Blox
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)