Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tim Schalkx dag 1 vierdaagse geen centje pijn
 

 

Tim Schalkx dag 1 vierdaagse geen centje pijn

De Boxtelse zanger Tim Schalkx die voor de eerste keer deelneemt aan de zware vierdaagse van Nijmegen had de avond ervoor niet veel geslapen maar toch vanmorgen 3 uur het ontbijt gehad en om 10 voor 4 bij de start verschenen. De vroege start was niet alleen noodzakelijk voor het afteleggen km maar ook voor de verwachte hoge temperaturen van 37 graden. Met de vroege start van negen over vier `s morgens werd al rond elf uur de 37.5 km bereikt waarna het maar warmer en warmer werd.

Nadeel was dat we niet constant rond de 6 km per uur konden lopen omdat we na de lus die wij moeten maken weer bij de 30 en 40 km kwamen. Ondanks de warmte toch lekker kunnen lopen en rond 2 uur hadden we ons afgemeld en hadden we er 50 km op zitten.

Beetje spierpijn maar verder geen centje pijn.
Vanavond vroeg naar bed om morgen vroeg om 4 uur weer de 2e 50 km te gaan lopen. Met wederom weer een hete dag voor de boeg!

Ik houd jullie morgen weer op de hoogte van het verloop van deze dag.

Auteur Tim Schalkx


16-07-2013
 
 
Tim Schalkx
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)