Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tim Schalkx goed verlopen dag 2 van de vierdaagse
 

 

Tim Schalkx goed verlopen dag 2 van de vierdaagse

Woensdag 17 juli was de 2e dag van de vierdaagse van Nijmegen ook weer goed verlopen. Om precies te zijn 47.8 km gelopen. De start van deze dag was iets later dan gepland door de grootte drukte op het Plein de Wedren in Nijmegen.
Gelukkig was het weer niet zo heftig als gisteren. We hebben gelukkig wat bewolking gehad waardoor het niet zo warm was als dat ze voorspelde. De laatste km waren zwaar omdat de zon goed door kwam. Al met al fijn gelopen. Helaas  deze dag 2 kleine blaren opgelopen, maar we hebben een goede en professionele verzorging op de school waar we elke avond slapen. Op verschillende plaatsen langst de route zijn wij met de groep gestopt om de vele bekende (bekende van Jurgen, Nick en mij) te begroeten. Heel leuk was het toen Nena met mijn kinderen mij op stond te wachten in het plaatsje Beuningen. Ondanks alles waren we toch nog rond 2 uur weer terug in Nijmegen!

Vanavond lekker uit eten met de hele ploeg en vroeg naar bed!
Morgen de dag van de 7 heuvelen.
Hoop op hetzelfde weer als vandaag dan gaat het helemaal goed komen!

Auteur Tim Schalkx


17-07-2013
 
 
Tim Schalkx Wedren Nijmegen
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)