Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tim Schalkx fenomenale finish vierdaagse
 

 

Tim Schalkx fenomenale finish vierdaagse

Vrijdag 19 juli het slot dag van de vierdaagse van Nijmegen weer vroeg de pas erin gezet op naar de 200 km. De eerste km waren snel voorbij zonder last te hebben van knie en spieren. Zoals iedere dag waren het laatste afteleggen kilometers het zwaarste maar door de maar door de massaal aantal enthousiaste mensen werd je letterlijk naar de finish gedragen.

Ongelooflijk wat een feest zoveel mensen die je staan aan te moedigen het is gewoon niet te beschrijven dat moet jezelf meegemaakt hebben. Compleet met bankstellen langs de route zaten mensen de wandelaars aan te moedigen. Gebroken finishte ik om 14.20 uur. 200 km in vier dagen wat was het een zware week maar het was zeker de moeite waard mission complete!

Wij willen ook de mensen bedanken die via de sociaal media vierdagen leuke berichtjes stuurde en zo ons door soms de moeilijke wandel momenten heen hielpen.

Op naar volgend jaar

Bezoek ook eens de website www.timschalkx.nl

Auteur Tim Schalkx


19-07-2013
 
 
Tim Schalkx
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)